SPAR 15%

Ved uheld med øjnene er hurtig og effektiv førstehjælp afgørende. Plums øjenskyller er effektivt mod syrer og baser i øjnene.

Plum, pH neutral øjenskyller 200 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
14675
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 05:28 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
143,75 kr Før 168,75 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Dette produkt fra dansk-svenske Plum er et helt igennem exceptionelt godt middel mod ulykker, hvor en eller flere kommer til skade på grund af farligt, ætsende syrer og baser i og omkring øjnene. Det pH-neutrale produkt skiller sig ud fra de mere gængse øjenskyllemidler, der blot fortynder det skadelige stof. Denne Plum øjenskyller neutraliserer syrer og baser på maksimalt 20 sekunder, og derfor er den en fanta-stisk god førstehjælp i rengøringsfirmaer og andre brancher, hvor man arbejder med stærke kemikalier, og som derfor kan forårsage stor skade på medarbejderne.

 

Den lille, handy flaske indeholder 200 ml er nem at have i skabet, i førstehjælpskassen, værktøjskassen eller i rengøringsvognen, eller den kan nemt hænges op på væggen med en holder.

 

Når uheldet ved øjenskader er ude, så er hurtig behandling altafgørende for hvor alvorlig skaden bliver. I værste tilfælde kan det blive forskellen på, om man mister synet for altid eller ej. Det gælder særligt i forbindelse med syreskader fra stærke kemikalier, hvor ætsningen begynder i samme øjeblik, det skadelig stof kommer i kontakt med øjet.

 

Når du vælger at opstille eller uddele øjenskylleren fra Plum til medarbejderne, er du med til at forebygge alvorlige øjenskader. Plum øjenskyller kommer bedst til sin ret og neutraliserer en skade, når det en let tilgængelig for den tilskadekomne medarbejder eller kollegerne.

 

Øjenskylleren er udstyret med en ergonomisk korrekt øjenkop, støvhætte og grundig brugsvejledning på etiketten. Alt hvad der kræves i en krisesituation er to simple bevægelser, så man hurtigt kan skylle øjet. Den ergonomiske øjenkop gør det nemlig nemt: Sæt koppen over øjet, skyl det så, og derefter ledes væsken væk fra øjet igen.

Du anmelder:Plum, pH neutral øjenskyller 200 ml.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.