Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

HUMA Alkalisk ”Afkalker” er et sanitetsrengøringsmiddel, som ligeledes har en kalkopløsende effekt. Dette gør produktet særdeles anvendeligt på en lang række overflader, som ikke tåler syrebaserede produkter – eksempelvis fliser og klinker af natursten. Tilsat parfume.

Se også: Kalkfjernerpakke 2 til syrefølsomme overfalder - en komplet rengøringspakke til afkalkning på badeværelser, hvor HUMA Alkalisk "Afkalker" indgår som hovedkomponent.

HUMA Alkalisk ”Afkalker”, Sanitetsrengøring, 1 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-200
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 13:17 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 2 stk.61,25 kr.0% pr. stk.
  • 3 - 11 stk.58,19 kr.5% pr. stk.
  • 12 - 59 stk.55,13 kr.10% pr. stk.
  • > 59 stk.52,06 kr.15% pr. stk.
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser
61,25 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Et banebrydende produkt som har følgende fordele:

  • Fjerner effektivt overfladekalk, smuds, samt hudfedt og sæberester
  • Indeholder ikke syre, og er derved meget velegnet til brug på natursten og andre "sarte" materialer
  • Har en blankende effekt (helt uden polering)
  • Afsætter en usynlig film, som ved løbende brug forebygger tiltilkalkning

Perfekt til syrefølsomme overflader

HUMA Alkalisk "Afkalker" er et specieludviklet sanitetsrengøringsmiddel, som er skånsomt, og derfor velegnet til daglig rengøring af toilet- og baderum. Produktet udmærker sig ved at være velegnet til syrefølsomme overflader såsom terrazzo, granit, kalksten, marmor og flere andre typer af natursten, og er derfor det fortrukne valg blandt mange rengøringsselskaber, som ønsker at undgå syreskader hos deres kunder. Produktet er ligeledes populært blandt private kunder, som har fliser eller klinker af natursten.

Sådan virker produktet

Produktet modvirker lettere kalkbelægninger og kalksæbe, samt fjerner fedt og sæberester med et blankt og smudsafvisende slutresultat til følge. Produktet er svagt parfumeret, og efterlader en frisk og ren duft efter end rengøring. Kan med fordel bruges til rengøring af armaturer, WC-kummer, granit, kalksten og cementfuger, og er derfor det foretrukne all-around sanitære rengøringsmiddel. Produktet fås ligeledes i en variant uden parfume, som ligeledes er svanemærket.

En anden fordel ved HUMA Alkalisk Afkalker er, at produktet ikke kræver samme grad af sikkerhedsudstyr, som det er tilfældet ved vores andre kalkfjernere. Dette betyder, at HUMA Alkalisk Afkalker ikke er underlagt de samme forbud mod erhvervsmæssig brug, af personer under 18 år, som det er tilfældet for andre professionelle afkalkningsmidler.

Dosering

Normal: 100 ml. pr 10 L vand

Afkalkningsopgaver: 200-500 ml pr. 10 L vand

Fugeslør/snavs: 500 ml pr. 5 l vand

Universalmiddel: 20-40 ml. pr 10 L vand

Som du kan se ovenfor, har produktet her brede anvendelsesmuligheder. Ved brug som almindeligt universalrengøringsmiddel er produktet utroligt drøjt i brug, mens at doseringen skal sættes op ved brug til eksempelvis afkalkningsopgaver. 

Vi anbefaler altid, at der foretages en "frimærkeprøve", når du bruger ny kemi på sarte overflader som fx. sandsten, travertin og marmor. Find således et mindre, ikke-syligt sted, hvor du kan teste effekten af produktet, før du tager det i brug i større skala.

HUMA Alkalisk Afkalker kommer i kolli á 12 x 1 liter, hvorved at der er penge at spare for dig, hvis du mindst køber 12 flasker.

Du anmelder:HUMA Alkalisk ”Afkalker”, Sanitetsrengøring, 1 L
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-200

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.