De bedste maskiner til autobranchen

De bedste maskiner til autobranchen

Det kan være uoverskueligt at manøvre sig i en verden med adskillige typer rengøringsmaskiner. Derfor har vi lavet en guide målrettet bilforhandlere og autoværksteder, så det er nemmere at få et overblik over hvilke maskiner der er velegnet til klargøring af brugte biler før salg, generel bilpleje og rengøring af udstillingslokaler. Har du produktspecifikke spørgsmål, som du ikke kan få besvaret under det enkelte produkt, skal du være velkommen til at kontakte os på mail, adressen står i bunden af denne side, eller på tlf. 70 40 45 00.

Klargøring af biler

Første skridt i et brugtbilssalg er, at klargøre bilen i alle ender og kanter. Det gælder både rengøring udenpå og indeni. De følgende maskiner er også velegnede, hvis det handler om bilpleje som skal ydes eksempelvis i forbindelse med bilservice. Hedvandsrensere er helt basalt en højtryksrenser med varmt vand. En hedvandsrenser er velegnet til udvendig vask af biler, hvilket kan være nyttigt, hvis man som bilforhandler eller autoværksted ikke har en vaskehal til rådighed. En vaskehal er en facilitet som ofte er forbeholdt de større forhandlere, da det kan være en dyr fornøjelse. Når vandet i en hedvandsrenser opvarmes til over 150 grader og bliver til damp, kan den tilmed bruges til at opløse olie. Derfor kan en hedvandsrenser ligeledes bruges til motorvask. Dette kræver blot, at temperaturen er sat til over 100 grader, den står på lavt tryk og at der benyttes en dampdysse. Således kan det undgås, at store mængder vand ender i elektronikken i motoren. Samtidig er det også muligt at fjerne graffiti fra sin facade, hvis man opvarmer vandet til over 100 grader, eller rengøre fliserne omkring udstillingslokalerne. Derved har man med en hedvandsrenser mulighed for flere typer rengøring i ét produkt. Hedvandsrensere fås med forskellige drivmidler, herunder benzin, diesel og el. Her hos HUMA.dk forhandler vi primært eldrevne hedvandsrensere. Benzin og dieseldrevne hedvandsrensere har sine fordele i forhold til fleksibilitet, men samtidig den ulempe, at de udelukkende kan bruges udendørs. Eldrevne hedvandsrensere er derimod mindre larmende, egner sig til indendørsbrug og er derudover den mest anvendte inden for hedvandsresning.

Rengøring af bilsæder

Rensning af bilsæder og andet tekstil

Tekstilrensere kan bruges til at rense bilsæder og måtter med, så du kan returnere en flot og istandsat bil til din kunde. Med en tekstilrenser kan selv de værste bilsæder komme til at syne flotte igen, hvilket gør en stor forskel ved salg af brugte biler, som du selv ved. Mange forhandlere foretrækker at bruge en model med stor sugeeffekt, da dette betyder, at sæderne ikke skal tørre i særligt lang tid sammenlignet med billigere tekstilrensere uden denne funktion.

Gulvvask hos bilforhandler

Et lækkert udstillingslokale er essentielt

Det første indtryk er enormt vigtigt for kunden, når det omhandler at danne sig et indtryk af en forhandler før et muligt køb af bil. Inden for ganske få sekunder har kunden fået et indtryk af jer som forhandlere, ud fra hvilket syn de møder, når de træder ind i jeres udstillingslokaler. De fleste bilforhandlere sørger for, at deres store gulvarealer skinner og fremstår rene - både i udstillingsområdet og på værkstedet. Større frie arealer rengøres nemmest og resultatet bliver pænest, når det klares med en gulvvaskemaskine. Her kan eksempelvis nævnes Kärchers gulvvaskemaskine BR 35/12, som er en forholdsvis lille og handy maskine, som er yderst manøvredygtig og derfor nem at styre for enhver medarbejder. Se eventuelt demonstrationsvideoerne under selve produktet. Hvis du har glaserede fliser i dit udstillingsområde, kan det anbefales at benytte en microfibervalse eller microfiberrulle på din gulvvaskemaskine, for at opnå et flot og skinnende resultat. Kanterne og det gulvareal, som er tæt på de udstillede biler, kan med fordel rengøres med en microfibermoppe, hvis man vil undgå at komme for tæt på bilerne med gulvvaskemaskinen.

Leasing eller køb?

Afhængigt af størrelsen på din virksomhed, kan det forekomme som en større udgift at anskaffe sig en eller flere rengøringsmaskiner. Som en løsning på dette, er det muligt at vælge leasing, når der er tale om større og dyrere maskiner som i dette tilfælde. Du har mulighed for både at lease og købe dine kommende rengøringsmaskiner her på HUMA.dk. Er du i tvivl om hvorvidt du skal købe eller lease, er du velkommen til at kontakte os for uforpligtende vejledning på chatten, mailen eller tlf. 70 40 45 00.

Undgå at bruge de forkerte maskiner

Der er stor forskel på maskinproducenternes serier målrettet private forbrugere, og deres maskiner målrettet det professionelle segment. Vi anbefaler, at du altid sørger for at købe produkter som er skabt til erhvervskunder. Et erhvervskøb kan virke som en større udgift end det samme produkt til det private segment, men produktet til privat segmentet kan i det lange løb blive en dyrere løsning. Dette skyldes, at garantien på eksempelvis et Home & Garden produkt ikke dækker, da det er designet til lejlighedsvis brug og ikke hyppigt erhvervsbrug.