Microfiberklud udført i 4-dobbelt overlock, som sikrer at kluden holder formen, og ikke trevler i siden. Kan anvendes både i tør, fugtig eller våd tilstand. Uovertruffen kvalitet til prisen.

ECO-TEX SOFT 32x32 cm Microfiberklude

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
NMF-5032
Levering: 1-2 hverdage
Opdateret 17:36 Lagerdetaljer
4.75/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser
Ned til 7,25 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

ECO-TEX SOFT er navnet på denne kvalitetsklud fra Nordisk Microfiber, som er blandt de bedste microfiberklude på markedet. 

Produktfordele

  • Ekstra god sugevevne
  • Kan anvendes til al overfladerengøring
  • God ergnomi grundet kludens bløde fibre, som gør kluden let at vdride
  • Kan klare hele 300 maskinvaske
  • ØKO-TEX certificeret

Hvilken størrelse skal du vælge?

Om du skal vælge denne microfiberklud på 32 x 32 cm, eller om du skal vælge kludens storebror på 40 x 40 cm, kommer i høj grad an på hvordan du folder kluden. Denne klud kan med fordel foldes to gange, således at man opnår et slutmål på 16 x 16 cm. Herved opnår du 8 rengøringsflader, og en arbejdsstørrelse som er lidt større end en almindelig hånd. Ønsker du flere rengøringsflader, kan du med fordel vælge den store klud, for derved at kunne foretage flere foldninger.

Hvad er kluden velegnet til?

Microfiberkluden her, er en såkaldt ”allround klud” eller en ”universal microfiberklud”, som kan benyttes på alle overflader som tåler overtørring, dog ikke glas eller TV/computerskærme. Fordelen ved at benytte en klud som denne, er at rengøring og aftørring sker i én og samme bevægelse.

Microfiberkluden kan med fordel anvendes helt uden rengøringsmidler, enten i tør tilstand, eller blot med tilførsel af almindelig vand. Vælger du dog at benytte rengøringsmiddel, kan du nøjes med at gøre brug af 1/3 af normal dosering. Til almindelige aftørringsopgaver med rengøringsmiddel, kan HUMA Universal eksempelvis benyttes. Vi anbefaler at du gør brug af handsker, ved rengøring med microfiberklude såvel i tør som i våd tilstand.

Hold en høj hygiejne med farvekoder

Vi har valgt at føre ECO-TEX SOFT 32 x 32 i henholdsvis blå, gul og rød, da disse farver er langt de mest benyttede. Ønsker du henholdsvis grønne eller gule klude, kan disse hjemtages efter aftale. Er der dog tale om et mindre antal microfiberklude i sidstnævnte to farver, kan du tage et kig på vores svanemærkede microfiberklude, som fås i både blå, rød, gul og grøn. Vi anbefaler at du opdeler som minimum WC/Sanitet og almindelig inventarrengøring, ved at bruge forskellige farver klude.

Du kan eksempelvis gøre brug af følgende farvekoder:

  • Rød: Toiletter
  • Blå: Køkken
  • Grøn: Inventar
  • Gul: Isolation

Kvalitet eller pris?

I modsætning til de billige microfiberklude, som du eksempelvis finder hos mange af vores konkurrenter, vil du opleve at denne klud holder sin form i lang tid. Dette skyldes at kluden er udført i 4-dobbelt overlock, foruden at der er benyttet dobbelt kantsyning. Mens vi er ved produktspecifikationerne, kan vi fortælle at kluden vejer 40 gram, og er udført i 80 % Polyester samt 20 % Polyamid. Produktet er testet til at kunne holde til 300 vaske, hvilket er noget mere, end mange no-name microfiberklude i samme prisklasse.

Vasker du dine klude korrekt?

Vidste du at microfiberklude helst skal vaskes ved høje temperaturer, for at snavset løsgør sig ordentligt fra de små fibre under vask? Med andre ord kan det ikke anbefales, at vaske sine microfiberklude på 30-40 grader, som kan ellers kunne være tilbøjelig til af miljøhensyn.

ECO-TEX SOFT må vaskes på op til 90 grader, og tørretumbles med normal/høj varme. Benyt altid vaskemiddel med en pH-værdi på 10,5 eller derunder, som ikke indeholder blegemiddel. Undgå skyllemiddel, da skyllemiddelet fjerner den statiske elektricitet, som man gør brug af ved microfiberrengøring. Såfremt at du ikke kan fylde en hel vaskemaskine med klude, anbefales det at gøre brug af vaskenet.

Ønsker du flere typer microfiberklude, kan du se hvilke vi ellers har.

Du anmelder:ECO-TEX SOFT 32x32 cm Microfiberklude
4.75/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.