Svanemærket microfiberklud af højeste kvalitet, i størrelsen 32 x 32 cm. Fås i rød, blå, grøn og gul.

Super TenTax 32x32, Svanemærket Microfiberklude

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
NMF-MIS‐3232
Levering: 1-2 hverdage
Opdateret 11:37 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
Ned til 35,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Tender Super TenTax er en svanemærket microfiberklud af højeste kvalitet, som måler 32x32 cm. Kluden fås i blå, rød, grøn og gul, hvilket er ideelt såfremt at du ønsker at foretage farvekodet rengøring. Eksempelvis kan rød bruges til sanitet, blå til inventar, grøn til køkken, og gul til desinfektionsopgaver. En klar fordel ved denne microfiberklud, er den lange levetid, på helt op til 500 vaske. I modsætning til billigere microfiberklude, vil Super TenTax dog forblive blød i takt med at du vasker kluden.

Super TenTax er mærket med det nordiske miljømærke svanen, som er garant for både kvalitet og at produktet er fremstillet under hensyntagen til miljøet.

Sådan bruger du Super TenTax 32x32

Denne microfiberklud er at betegne som en universal microfiberklud, da kluden er velegnet til all-around-rengøring i både tør, våd og fugtig tilstand. Skal du rengøre glas, spejle, skærme og andet følsomt udstyr, anbefaler vi dog i stedet TenTax Ultra Shine, da det ikke kan udelukkes at almindelige microfiberklude vil skade særligt følsomme overflader.

Benytter du dine microfiberklude i fugtig tilstand, kan du med fordel benytte rent postevand uden tilsat kemi. Microfiberklude virker nemlig ved hjælp kapillærkraft, hvilket gør at man ikke nødvendigvis behøver sæbe, som ved rengøring med en almindelig klud. Til aftørring af smudsige overflader, kan du dog med fordel nøjes med at bruge en smule opvaskemiddel på din microfiberklud, og således blot bruge universalrengøringsmiddel når overfladerne er ekstra smudsige. Dermed minimerer du dit sæbeforbrug, hvilket både gavner økonomien, vandmiljøet og indeklimaet.

Lille eller stor microfiberklud?

Tender Super TenTax fås i to størrelser: dette produkt med en størrelse på 32x32 cm, samt en større model på 40x40 cm. Om man er til den store eller den lille klud, er i høj grad en smagssag. Nogle af vores kunder er glade for muligheden for at foretage mange fold, hvilket den store klud på 40x40 cm giver mulighed for, mens andre foretrækker en lille og let microfiberklud som denne.

Vask af Super TenTax 32x32 cm

Microfiberprodukter skal vaskes uden skyllemiddel, i vaskemiddel uden blegemiddel, med pH-værdi under 10,5.  Super TenTax kan vaskes på op til 95 grader – vi anbefaler dog en vasketemperatur på omkring 60 grader, da dette vil mindske slidtagen på kluden. Vask ved helt lave temperaturer kan ikke anbefales, da der er risiko for at alt støv og snavs ikke fjernes fra microfiberne.

Klik her for en samlet oversigt over microfiberkludene

Farve Hvid, Blå, Rød, Gul, Grøn
Størrelse 32 x 32 cm
Leveringstid 1-2 hverdage
Brand Nordisk Microfiber
Svanemærket Ja
EU-blomsten Nej
Producent varenummer MIS‐3232
Du anmelder:Super TenTax 32x32, Svanemærket Microfiberklude
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.