Super TenTax microfiberklud af højeste kvalitet. Holder til over 500 vaske, og forbliver blød i lang tid. Det rette valg, hvis kvaliteten er vigtig. Kan bruges både tør, våd eller fugtig.

Super TenTax 40 x 40 cm, Svanemærket Microfiberklude

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
NMF-MIS-4040
Levering: 1-2 hverdage
Opdateret 20:42 Lagerdetaljer
5/ 5
1  Bedømmelse Baseret på 1 anmeldelse
Ned til 37,50 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Tender Super TenTax er en svanemærket microfiberklud i en klasse for sig selv. Kluden er miljømærket, og bliver fremstillet af Nordisk Microfiber. Hvor vores almindelige microfiberklude er af rigtig god kvalitet, er denne microfiberklud derfor af endnu bedre kvalitet, og derfor det foretrukne valg blandt vores professionelle brugere. Læg dertil, at kluden overholder svanemærkets strenge miljøkrav, hvilket gør den til et must, for blandt andet rengøringsselskaber og almindelige virksomheder, som har særligt fokus på klima og miljø. Sidst men ikke mindst, har producenten gjort brug af sin patenterede kantsyning, som sikre at kluden holder sin form, og forhindrer krympning, i de over 500 vaske som microfiberkluden er lavet til at kunne benyttes til.

Tender Super Tentax er "Premium" modellen blandt Nordisk Microfibers mikrofiberklude. Hvis du derfor ønsker den allerbedste mikrofiberklud, så er du havnet det helt rigtige sted. Kluden skiller sig ud ved at have en høj rengøringsperformance og en opsamling af mirkoorganismer på 99%.

Produktfordele

  • God sugeevne og høj rengørende egenskaber
  • Opsamler 99% af alle bakterier (ISO-certificeret test)
  • Kvalitetsklud, som kan klare 500+ vaske
  • Svanemærket - Fri for miljøskadelige stoffer
  • Tåler klor og sprit

Hvad kan kluden benyttes til?

Denne microfiberklud, har et hav af anvendelsesmuligheder, og er derfor at betegne som en universal microfiberklud. Brug kluden i tør, våd eller fugtig tilstand på alt fra inventar, til andre overflader som tåler overtørring. Dog anbefaler vi ikke, at du benytter microfiberklude tiltænkt universal brug, på følsomme overflader såsom glas eller computerskærme – her anbefaler vi i stedet TenTax Ultra Shine eller Ultra TenTax Gentle.

Ønsker du at benytte Tender Super TenTax i fugtig eller våd tilstand, kan du med fordel undlade at gøre brug af rengøringsvand (vand tilsat rengøringsmiddel), men i stedet bruge almindelig rent vand. Dette er som oftest tilstrækkeligt, hvorved at du undgå at efterlade sæbefilm på de aftørrede flader, til gavn for miljø og indeklima.

Skulle du dog alligevel ønske at benytte vand tilsat rengøringsmiddel, anbefaler vi at du blot benytter 1/3 af den anbefalede dosering. Bemærk at det vil skade microfiberkluden, hvis du benytter kemikalier som er stærkt basiske. Uanset om du foretager rengøring med kluden i tør eller våd tilstand, anbefaler vi, at du benytter handsker. Dette skyldes at microfiberne vil trække fugt og fedt ud af dine hænder, hvis kluden benyttes tør, mens dine hænder vil være våde i længere perioder, hvis kluden benyttes våd.

Stor eller lille klud?

Tender Super TenTax fås i to forskellige størrelser, nemlig denne ”store” klud på 40 x 40 centimeter, samt en lille variant på 32 x 32 centimeter. Om du vil finde den store eller den lille klud mest ideelt, er meget individuelt, og kommer blandt andet an på, hvor mange fold som du ønsker at foretage. Ønsker du en aflang klud, kan du eksempelvis folde kluden 3 gange, således at du får en arbejdsstørrelse på 10 x 20 cm, hvilket giver dig hele 16 rengøringsflader, og en dejlig ”tyk” klud. Kan du nøjes med færre fold, og et lag mindre under aftørring, kan du med fordel vælge varianten i 32 x 32 cm.

Har du styr på farverne?

I modsætning til vores normale microfiberklude, fås denne model i hele 5 forskellige farver. Rød og blå sælges der suverænt flest af, da disse to farver typisk benyttes til henholdsvis sanitets- og inventarrengøring. Du har dog også mulighed for at købe denne klud i gul, hvid og grøn og dermed lave dit eget farvekodesystem, som kan være med til at holde en høj hygiejne. Et eksempel på en sådan opdeling kunne være:

  • Rød: Toilet og sanitet
  • Blå: Køkken
  • Grøn: Inventar
  • Gul: Desinficering og isolation (benyttes primært på hospitaler)

Korrekt vask sikrer rene (og brugbare) klude

Vil du have det optimale ud af din microfiberklud, er det vigtigt at du vasker den korrekt. Sagen er desværre den, at alt for mange ikke vasker deres microfiberklude ved den korrekte temperatur. Al snavs og støv fjernes nemlig ikke fra kluden, hvis du blot vasker kluden på enten 30 eller 40 grader. Vi anbefaler derfor at du som minimum vasker kludene ved 60 grader, men gerne mere. Tender Super TenTax tåler helt op til 95 grader under vask, dog anbefaler vi at du holder dig på 90 grader. Husk at microfibermateriale ikke må vaskes med blødgøringsmiddel (skyllemiddel), samt at vaskemidlet skal have en pH-værdi på 10,5 eller derunder, foruden at det ikke må indeholdende klorblegemiddel.

Klik her for at se hele vores udvalg af microfiberklude

Farve Hvid, Blå, Rød, Gul, Grøn
Størrelse 40 x 40 cm
Leveringstid 1-2 hverdage
Brand Nordisk Microfiber
Svanemærket Ja
EU-blomsten Nej
Producent varenummer MIS-4040
Du anmelder:Super TenTax 40 x 40 cm, Svanemærket Microfiberklude
5/ 5
1  Bedømmelse Baseret på 1 anmeldelse

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.