Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

ECO-TEX SOFT 40 x 40 cm Microfiberklude

Varenr. NMF-5040

Eco Tex Soft er en klassisk billig microfiberklud i størrelsen 40x40 cm, som her fås i henholdsvis rød og blå, hvilket er de to suverænt mest købte farver af microfiberklude i Danmark.

Læs den fulde beskrivelse
Levering: 1-2 hverdage
8,80 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Selvom at Eco Tex Soft hører til i den billige ende af prisskalaen, er her tale om en klassisk microfiberklud, som er i særdeles god kvalitet prisen taget i betragtning. Microfiberkluden kan således op til hele 500 vaske, hvilket er noget mere end mange andre konkurrerende microfiberklude i samme prissegment.

Som andre microfiberklude, kan Eco Tex Soft både bruges i tør, fugtig og våd tilstand. Grundet microfibrenes evne til at tiltrække støv, smuds og bakterier, kan rengøring helt uden kemi ofte finde sted. Således vil man typisk blot benytte kluden i tør tilstand, såfremt at der er tale om rengøring af almindelig tørt støv og snavs. Ved mere genstridigt snavs kan det typisk være en fordel, at fugte kluden let i almindelig postevand. Endelig kan kluden benyttes i opvredet tilstand, med eksempelvis opvaskemiddel eller universalrengøringsmiddel. Eco Tex Soft fås også i en udgave på 32x32 cm, ligeledes i rød og blå. Ønsker du at købe microfiberklude i enten gul eller grøn, henviser vi til Tender TenTax Super i 40x40 cm, som er en svanemærket microfiberklud af højeste kvalitet. Denne klud føres i både rød, blå, grøn og gul, hvilket er ideelt såfremt at du ønsker at arbejde med farvestyret rengøring.

 

Vask og pleje af Eco Tex Soft

Eco Tex Soft kan vaskes på op til 90 grader. Vi anbefaler dog at vaske microfiberkludene ved lavere temperatur (60 grader), da kludenes levetid herved kan forlænges. For at sikre at alt skidt og snavs vaskes ud af kludene, fraråder vi dog vask ved helt lave temperaturer.

 

Microfiberklude må ikke vaskes med skyllemiddel, da dette vil nedsætte kludenes kapitilære effekt. Skulle det ske ved et uheld, at kludene alligevel vaskes med skyllemiddel, anbefaler vi at genvaske kludene uden vaskemiddel. Det er ligeledes vigtigt, at vaskemidlet eller vaskepulveret ikke er stærk basisk. Et godt råd, er derfor at vælge vaskemiddel med en pH-værdi under 10, som ikke indeholder blegemiddel. Ønsker du en fornuftig microfiberklud i den billige ende af skalaen, giver Eco Tex Soft rigtig god værdi for pengene. Med denne model i 40x40 er du ydermere sikret en klud, med en god arbejdsstørrelse, således at du kan foretage flere fold, uden at gå på kompromis med kludens arbejdsstørrelse. Er du på udkig efter en kraftigere og derfor også dyrere klud, kan du se vores andre klude her.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 1-2 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Ikke tilgængelig
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account