Take Off Strong Graffitifjerner er et effektivt produkt til fjernelse af graffiti på porøse overflader, såsom beton, murværk, sten og fliser. Leveres i smart og praktisk sprayflaske på 500 ml.

Take Off Strong Graffitifjerner, 500 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-113
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 22:22 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 2 stk.235,00 kr.0% pr. stk.
 • 3 - 9 stk.211,50 kr.10% pr. stk.
 • 10 - 19 stk.206,80 kr.12% pr. stk.
 • > 19 stk.199,75 kr.15% pr. stk.
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser
235,00 kr.
Anbefalet tilbehør til Take Off Strong Graffitifjerner, 500 ml.:
 1. Take Off Strong Graffitifjerner, 5 L
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   1.098,75 kr./stk.
  • 3 stk for
   1.043,81 kr./stk.
  • 6 stk for
   988,88 kr./stk.
  • 12 stk for
   933,94 kr./stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Take Off Strong er særdeles effektivt til fjernelse af graffiti, og kan benyttes på en lang række af overflader. Produktet er dog udviklet i særlig grad med henblik på graffitifjernelse på murværk, sten, fliser og forskellige overflader af beton.

Take Off fjerner graffiti, touch, lak, maling, kuglepenstreger med videre.

Denne graffitifjerner er formuleret med vedhæftende effekt på lodrette overflader, som er med til at sikre at du nemt og effektiv kan fjerne graffiti og maling fra vægge og husmure. 

Denne variant af Take Off Strong fra Iduna, kommer i en 500 ml sprayflaske, som kan benyttes direkte fra flasken. Den rækker til ca. 5 m2, men det kommer an på underlaget.

Vi anbefaler derfor at gøre brug af denne variant af Take Off Strong, til graffitibekæmpelse af mindre arealer, mens at større arealer bedst behandles med Idunas 5 L udgave af selvsamme produkt.

Produktfordele

 • Klar-til-brug produkt, som bare skal sprayes direkte på overfladen
 • Utrolig effektivt - Kan fjerne problematisk graffiti og ofte vanskelige plamager 
 • Nemt at anvende - Kræver kun vand og svamp/klud/børste
 • Fri for giftige indholdsstoffer som NMP og NEP
 • Dansk produceret

Anvendelse

Påfør produktet vha. spray-funktionen. Anvend en svamp eller børste til at fordele og få produktet ud på hele overfladen. På meget porøse overflader anbefales det at anvende en stiv børste. påfør nedefra og op.

Lad produktet virke i 5-30 minutter, alt efter grafftitype og overflade. Når produktet har fået lov til at sidde, skal der efterfølgende skylles grundigt efter med vand. Her kan der med fordel anvendes en hedvandsrenser. Har man ikke sådan en, kan man afvaske med vand og sæbe. Alle behandlede overflader skal altid afskylles grundigt med vand. 

Den optimale effekt opnås ved temperaturer over 15 C. Ved lavere temperaturer kan virkningstiden for graffitfjerneren være længere. 

Vigtigt: Produktet kan ikke anvendes ved temperaturer under frysepunktet.

Frimærketest

Når der er tale om stærkere kemi anbefaler vi altid at der udføres en frimærketest, for at sikre at den overflade som produktet påføres også kan tåle kemien uden at tage skade. Herunder særligt sensitive overflader såsom linoleum, farvede tekstiler og lakerede/malede overflader.  

Dette gøres ved at påføre en lille smule af produktet et sted som er mindre synligt. Hvis overfladen begynder at bruse eller boble fjernes graffitifjerneren straks med vand og produktet kan ikke anvendes. Så kan løsningen måske i stedet være at anvende Take off Light. Husk dog igen at lave en frimærketest. 

En del af Iduna’s graffiti-serie

Take Off Graffitifjerner 500 ml er en del af Idunas komplette sortiment til fjernelse af graffiti. Udover Take Off Strong, består denne af Take Off Light, som er udviklet til brug på lakeret metal, sensible flader, samt til fjernelse af tus, blæk, sko- og kuffertmærker. Både Take Off Strong samt Take Off Light fås i varianter på hhv. 500 ml og 5 L.

Udover disse to produkter, anbefaler vi Iduna "To Protect” som danner en usynlig anti-graffiti imprægnering, som er særdeles effektiv.

Produkttype Graffitifjerner
Indhold 500 ml
Anvendes på Porøse overflader
Sprayfunktion Ja
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Iduna
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Take Off Strong Graffitifjerner, 500 ml.
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-113

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.