Take Off Strong Graffitifjerner er et effektivt produkt til fjernelse af graffiti på porøse overflader. Til brug på beton, murværk og en række andre overflader. Leveres i smart og praktisk sprayflaske på 500 ml.

Take Off Strong Graffitifjerner, 500 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-113
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 11:56 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 4 stk.205,00 kr.0% pr. stk.
  • 5 - 9 stk.194,75 kr.5% pr. stk.
  • 10 - 19 stk.184,50 kr.10% pr. stk.
  • > 19 stk.174,25 kr.15% pr. stk.
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser
205,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Take Off Strong er særdeles effektivt til fjernelse af graffiti, og kan benyttes på en lang række af overflader. Produktet er dog udviklet i særlig grad med henblik på graffitifjernelse på murværk samt overflader af beton. Take Off fjerner graffiti, touch, lak, maling, kuglepenstreger med videre.

Denne variant af Take Off Strong fra Iduna, kommer i en 500 ml sprayflaske, som kan benyttes direkte fra flasken. Den rækker til ca. 10 m2, men det kommer an på underlaget.

Vi anbefaler derfor at gøre brug af denne variant af Take Off Strong, til graffitibekæmpelse af mindre arealer, mens at større arealer bedst behandles med Idunas 5 L udgave af selvsamme produkt.

Produktfordele

  • Klar-til-brug produkt, som bare skal sprayes direkte på overfladen
  • Utrolig effektivt
  • Nemt at anvende - Kræver kun vand og svamp/klud
  • Fri for giftige indholdsstoffer som NMP og NEP
  • Dansk produceret

Anvendelse

Påfør produktet vha. spray-funktionen. Anvend en svamp eller børste til at få produktet ud på hele overfladen. Lad produktet virke fra 5-30 minutter, alt efter grafftitype og overflade. Når produktet har fået lov til at sidde, skal der efterfølgende skylles grundigt efter med vand. Den optimale effekt opnås ved temperaturer over 15 C. 

Vi anbefaler at der på særligt sensitive overflader (eksempelvis linoleum, farvede tekstiler og lakerede/malede overflader) udføres en forprøve, på et mindre synligt sted. Herved kan det testes om produktet virker efter hensigten, uden at skade overfladen.

Vigtigt: Produktet kan ikke anvendes ved temperaturer under frysepunktet.

En del af Iduna’s graffiti-serie

Take Off Graffitifjerner 500 ml er en del af Idunas komplette sortiment til fjernelse af graffiti. Udover Take Off Strong, består denne af Take Off Light, som er udviklet til brug på lakeret metal, sensible flader, samt til fjernelse af tus, blæk, sko- og kuffertmærker. Både Take Off Strong samt Take Off Light fås i varianter på hhv. 500 ml og 5 L.

Udover disse to produkter, anbefaler vi Iduna "To Protect” som danner en usynlig anti-graffiti imprægnering, som er særdeles effektiv.

Du anmelder:Take Off Strong Graffitifjerner, 500 ml.
4.75/ 5
4  Bedømmelser Baseret på 4 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-113

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.