Effektivt produkt til graffitibekæmpelse på ikke-porøse overflader såsom malede- og lakerede overflader. Leveres i smart klar-til-brug opløsning med sprayhoved.

Take Off Light Graffitifjerner, 500 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-114
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 13:41 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 2 stk.210,00 kr.0% pr. stk.
 • 3 - 19 stk.189,00 kr.10% pr. stk.
 • > 19 stk.178,50 kr.15% pr. stk.
5/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser
210,00 kr.
Anbefalet tilbehør til Take Off Light Graffitifjerner, 500 ml.:
 1. Take Off Light Graffittifjerner fra Iduna
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   912,50 kr./stk.
  • 3 stk for
   866,88 kr./stk.
  • 6 stk for
   821,25 kr./stk.
  • 12 stk for
   775,63 kr./stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Take Off Light, er navnet på Iduna’s produkt til graffitibekæmpelse på malede og lakerede overflader. Produktet er særdeles effektivt, og helt uden giftige indholdsstoffer såsom NMP og NEP.

Teknologien som Take Off Light bygger på, sikrer god økonomi og stor effektivitet. Produktet skal blot påføres og afvaskes med klud eller svamp, jf. vejledingen som fremgår af produktet. Denne 500 ml varant rækker til ca. 5 m2, men det kommer an på underlaget, som det påføres på. Hvis den berørte overflade er større anbefaler vi at købe produktet som 5 liter dunk, der kan bruges til cirka 50 m2. 

Produktfordele

 • Effektiv graffiti fjerner til ikke-porøse overflader
 • Kan fjerne maling, graffti, limrester, kuglepennestreger og lignende 
 • Fri for giftige indholdsstoffer 
 • Nem og sikker at anvende
 • Dansk produceret

Anvendelse

Take Off Light er udviklet til anvendelse på lakerede og malede overflader og fjerner effektivt maling, graffiti, kuglepen og meget mere. 

Udover at denne graffitifjerner kan anvendes på ovenstående flader, kan det med fordel også anvendes på glas overflader. Dog med den ene undtagelse af Plexiglas.

Når du skal anvende Take Off Light er det essentielt, at overfladen er helt tør. Produktet påføres blot ved at spray produktet ud, så det dækker hele overfladen. Start nedefra og arbejd opad. Anvend herefter en børste eller svamp til at "kradse" og få produktet helt ind i overfladen. Reaktionstiden er øjeblikkelig til 10 minutter. Afslutningsvis skylles overfladen grundigt med vand, hvorefter den skal tørre. 

Frimærketest

Inden man kaster sig ud i at arbejde med graffitifjerner anbefaler vi altid at man laver en frimærketest for at sikre at overflader tåler kemien og ikke tager skade. 

Frimærketesten udføres ved at man påfører en lille smule af produktet på et mindre synligt sted. Begynder det at bruse eller boble, skal man straks fjerne med rigeligt vand, da overfladen derfor ikke tåler kemien. 

Graffiti på bil

Er man uheldig og har fået graffiti eller anden maling på sin bil, kan man anvende Take Off Light som er den mildeste af vores graffitfjerner. Det er dog MEGET vigtigt at man sørger for at lave en frimærketest inden, da man kan risikere at grafftifjerneren går ind og beskadiger lakken under. Så når man arbejder med graffitfjerner på biler, er det vigtigt at man er ekstra forsigtig i arbejdet med den og får lavet sit forarbejde inden man går i fuld gang, da man ellers ender med en bil, som mangler sin oprindelige lak. 

Andre produkter til graffitifjernelse

Se også Iduna’s andre to produkter til graffitibekæmpelse: “Take Off Strong” og “To Protect”. Disse to produkter kan henholdsvis anvendes til graffitibekæmpelse på porøse overflader, samt imprægnering af overflader.

Produkttype Graffitifjerner
Indhold 500 ml
Anvendes på Ikke-porøse overflader
Sprayfunktion Ja
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Iduna
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Take Off Light Graffitifjerner, 500 ml.
5/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-114

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.