Effektivt produkt til graffitifjernelse på porøse overflader. Er særlig velegnet til brug på beton og murværk. Et dansk kvalitetsprodukt. Fjerner maling, touch, graffiti, kuglepen mv.

Take Off Strong Graffitifjerner, 5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-304
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 23:04 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 2 stk.1.095,94 kr.0% pr. stk.
  • 3 - 5 stk.1.041,14 kr.5% pr. stk.
  • 6 - 11 stk.986,35 kr.10% pr. stk.
  • > 11 stk.931,55 kr.15% pr. stk.
3.5/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser
1.095,94 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Take Off Strong er et særdeles effektivt produkt til professionel fjernelse af graffiti på beton, murværk og andre porøse overflader. Denne variant af Take Off Strong er på 5 liter, og er derfor velegnet til brug til rengøring af større arealer som er ramt af graffiti (5 ltr giver op til 50 m2). Take Off Strong fås dog også i en variant på 500 ml med spray, som er mere velegnet, såfremt at der kun skal fjernes spraymaling mv. fra et mindre areal.

Take Off Strong er fremstillet af Iduna, som er et dansk firma, der er kendt for deres ensartede kvalitet og produkter af høj kvalitet. Produktet indeholder ikke giftige indholdsstoffer som NMP og NEP, og er baseret på ny teknologi, som giver god økonomi og stor effektivitet.

Vi anbefaler at du finder et lille ikke-synligt område at teste Take Off Stong af på, såfremt at du bruger produktet på lakerede-, malede- eller særligt sensitive overflader.

Anvendelse

Take Off Strong anvendes i ufortyndet form. Det bedste er at påføre produktet med en lavtryksspray eller lignende, men som alternativ kan man godt nøjes med en klud eller svamp. Ved påførsel så snart nedefra og op. Lad herefter produktet virke fra 5-30 minutter alt efter overflade og omfanget af graffitien. 

Når produktet har fået lov til at virke, skal der efterfølgende vaskes grundigt efter med rent vand.

Vigtigt: Produktet påføres på en helt tør overflade. Den optimale virkning opnås ved temperaturer på over 15 C. 

En del af Iduna’s graffitiserie

Udover Take Off Strong producerer danske Iduna ligeles produkterne “Take Off Light” og “To Protect”, som henholdsvis kan bruges til af fjerne graffiti fra lakerede og malede overflader, samt til at imprægnere overflader med henblik på at undgå graffiti. Produkterne er kendetegnet ved at være utrolige effektive, når man skal graffiti til livs. 

Du anmelder:Take Off Strong Graffitifjerner, 5 L
3.5/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-304

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.