Effektivt produkt til graffitifjernelse på porøse overflader som beton, mursten, sten og fliser. Et dansk kvalitetsprodukt som effektivt fjerner maling, touch, graffiti, kuglepen mv.

Take Off Strong Graffitifjerner, 5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-304
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 19:23 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 2 stk.1.098,75 kr.0% pr. stk.
 • 3 - 5 stk.1.043,81 kr.5% pr. stk.
 • 6 - 11 stk.988,88 kr.10% pr. stk.
 • > 11 stk.933,94 kr.15% pr. stk.
3.5/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser
1.098,75 kr.
Anbefalet tilbehør til Take Off Strong Graffitifjerner, 5 L:
 1. Take Off Strong Graffitifjerner, 500 ml.
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   235,00 kr./stk.
  • 3 stk for
   211,50 kr./stk.
  • 10 stk for
   206,80 kr./stk.
  • 20 stk for
   199,75 kr./stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Take Off Strong er et særdeles effektivt produkt til professionel fjernelse af graffiti på beton, murværk og andre porøse overflader. Denne variant af Take Off Strong er på 5 liter, og er derfor velegnet til brug til rengøring af større arealer som er ramt af graffiti (5 ltr kan dække op til 50 m2). Take Off Strong fås dog også i en variant på 500 ml med spray, som er mere velegnet, såfremt at der kun skal fjernes spraymaling mv. fra et mindre areal.

Take Off Strong er fremstillet af Iduna, som er et dansk firma, der er kendt for deres ensartede kvalitet og produkter af høj kvalitet. Produktet indeholder ikke giftige indholdsstoffer som NMP og NEP, og er baseret på ny teknologi, som giver god økonomi og stor effektivitet. 

I forhold til miljøet og spildevandsudledning indeholder produktet udelukkende C-stoffer, som er uproblematiske stoffer der ikke skader. 

Frimærketest

Når der arbejdes med kemi anbefaler vi atid at der laves en frimærketest inden, for at sikre at overfladen kan tåle det. Herunder især hvis du anvender det på sensitive overflader såsom lakerede og malede flader. 

Frimærketesten udføres ved at påføre en lille smule af produktet på et mindre synligt område. Kan overfladen ikke tåle Take Off strong vil den begynde at bruse eller boble og man bør straks fjerne produktet med rigeligt vand. Så kan det være man i stedet skal benytte Take off Light

Anvendelse

Take Off Strong anvendes i ufortyndet form og kan påføres med lavtryksspray, lavtrykslanse, trykluftssprayer, håndsprayer eller med børste og svamp. Påfør nedefra og arbejd dig opad. 

Lad herefter produktet virke i 5-30 minutter alt efter overflade og omfanget af graffitien. 

Når produktet har fået lov til at virke, skal der efterfølgende vaskes grundigt efter med rent vand. Her kan der med fordel anvendes en hedvandrenser og ellers blot en vandslange/højtryksrenser. 

Det er vigtigt at alle behandlede overflader bliver skyllet grundigt med vand, for at fjerne alle rester af graffitifjerner. 

Vigtigt: Produktet skal påføres på en helt tør overflade. Den optimale virkning opnås ved temperaturer på over 15 C. Ved lavere temperaturer øges reaktionstiden.

Ved temperaturer under frysepunktet virker produktet ikke. 

En del af Iduna’s graffitiserie

Udover Take Off Strong producerer danske Iduna ligeles produkterne “Take Off Light” og “To Protect”, som henholdsvis kan bruges til af fjerne graffiti fra lakerede og malede overflader, samt til at imprægnere overflader med henblik på at undgå graffiti. Produkterne er kendetegnet ved at være utrolige effektive, når man skal graffiti til livs. 

Produkttype Graffitifjerner
Indhold 5 liter
Anvendes på Porøse overflader
Sprayfunktion Nej
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Iduna
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Take Off Strong Graffitifjerner, 5 L
3.5/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-304

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.