Take Off Light er et proffesionelt special produkt, som anvendes til graffitibekæmpelse på diverse ikke-porøse overflader såsom lakerede- og malede flader. Leveres i en 5 liter dunk. 

Take Off Light Graffitifjerner, 5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-305
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 00:25 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 2 stk.912,50 kr.0% pr. stk.
 • 3 - 5 stk.866,88 kr.5% pr. stk.
 • 6 - 11 stk.821,25 kr.10% pr. stk.
 • > 11 stk.775,63 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
912,50 kr.
Anbefalet tilbehør til Take Off Light Graffitifjerner, 5 L:
 1. take-off-light-spray
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   210,00 kr./stk.
  • 3 stk for
   189,00 kr./stk.
  • 20 stk for
   178,50 kr./stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Take Off Light er et førsteklasses produkt til graffitibekæmpelse på lakerede- og malede overflader (ikke-porøse). Produktet er fremstillet uden NMP, NEP og andre giftige indholdsstoffer. Produktet fjerner effektivt graffiti ligesom det kan fjerne maling, limrester, kuglepennestreger, sparkemærker og lignende. 

Produktetfordele

 • Utrolig effektivt
 • Fjerner skåntsomt graffti og andre former for uønsket maling/skrift
 • Ikke fareklassiceret og derfor sikkert og nemt at anvende
 • Dansk produceret

Anvendelse

Take Off Light er udviklet til anvendelse på lakerede og malede overflader. Derudover kan den også anvendes på forskellige glasflader, med undtagelse af plexiglas.

Take Off Light anvendes koncentreret på tør overflade. Påfør blot Take Off Light med lavtryk eller børste/svamp. Når produktet påføres, så start nedefra og arbejd op. Lad produkt virke. Reaktionstiden er alt mellem øjeblikkelig og 10 minutter. Vask og skyl grundigt efter med rent vand.

Frimærketest

Inden man kaster sig ud i at arbejde med graffitifjerner anbefaler vi altid at man laver en frimærketest for at sikre at overflader tåler kemien og ikke tager skade. 

Frimærketesten udføres ved at man påfører en lille smule af produktet på et mindre synligt sted. Begynder det at bruse eller boble, skal man straks fjerne med rigeligt vand, da overfladen derfor ikke tåler kemien. 

Kan jeg fjerne graffiti fra min bil?

Har du været uheldig at få graffiti eller maling på din bil, kan man anvende Take Off Light som er den mildeste af vores graffitfjerner.

Det er dog MEGET vigtigt at man sørger for at lave en frimærketest inden, da man kan risikere at grafftifjerneren går ind og beskadiger lakken under.

Så når man arbejder med graffitfjerner på biler, er det vigtigt at man er ekstra forsigtig i arbejdet med den og får lavet sit forarbejde inden man går i fuld gang, da man ellers ender med en bil, som mangler sin oprindelige lak. 

Skal jeg vælge 5 liter dunk eller kan jeg nøjes med alternativet på 500 ml?

Take Off Light findes også i en variant med 500 ml med spray, som kan sprayes direkte på overfladen. Om du skal vælge 5 liter udgaven eller 500 ml afhænger af hvor stor en overflade, der skal behandles. 1 ltr. Take Off Light dækker ca. 10 kvadratmeter. Med en 500 ml flaske kan du derfor behandle cirka 5 kvadratmeter. Med denne 5 ltr. dunk kan du derimod behandle hele 50 kvadratmeter.

Andre produkter indenfor graffitifjerning

Se også produkterne “Take Off Strong” og “To Protect” som ligeledes fremstilles af Iduna. Take Off Strong er henholdsvis velegnet til brug på beton og andre porøse overflader, mens “To Protect” bruges til at imprægnere overfladerne for at forebygge graffiti.

Produkttype Graffitifjerner
Indhold 5 liter
Anvendes på Ikke-porøse overflader
Sprayfunktion Nej
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Iduna
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Take Off Light Graffitifjerner, 5 L
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-305

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.