Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Prime Source Engangshandsker Latex Hvid 100 stk.

Varenr. HU-961
Traditionel hvid latexhandske uden pudder, i dispenserpakke med 100 engangshandsker. Perfekt pasform grundet handskens høje smidighed. Fødevaregodkendt. Læs den fulde beskrivelse
45,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Prime Source Latex hvid, er en klassisk engangshandske til begge hænder, som kan benyttes til en bred palet af opgaver. Handskerne udmærker sig ved at være særdeles smidige, hvorved at der opnås en rigtig god pasform, som næppe overgås af andre typer af engangshandsker.

Disse handsker er fødevaregodkendt, men kan desuden bruges til helt normale pleje- og rengøringsopgave, hvor man ønsker at beskytte hænderne mod bakterier, smuds, snavs, vand og kemi. Vi anbefaler dog at der gøres brug af kemikalieresistente flergangshandsker, hvis der arbejdes med koncentrerede rengøringsmidler, og ikke blot fortyndende brugsopløsninger. Det er desuden værd at bemærke, at nitrilhandskerne fra Prime Source er mere velegnede til håndtering af kemikalier, end det er tilfældet ved disse Prime Source latexhandsker.

Nitril eller latexhandsker?

Som alle andre engangshandsker af latex, er der naturgummi i Prime Source Latex hvid. Da dette kan medføre allergiske reaktioner hos brugerne af handskerne, er det vigtigt at handskerne ikke benyttes af personer med latexallergi. For at modvirke kontaktallergi mod latex, anbefaler vi generelt at nitrilhandsker benyttes i stedet – blot for at være på den helt sikre side. Nitrilhandskerne er nemlig efterhånden blevet så billige, at de nu har tæt på identiske priser med latexhandsker som disse. Og da kun ganske få brugergrupper, vil kunne drage gavn af de få fordele, der kan være ved at bruge latexhandsker i stedet for nitrilhandsker, er nitrilhandskerne derfor den handsketype som vi generelt anbefaler.

Sådan bruger du dine latexhandsker korrekt:

Vælg altid en handskestørrelse, som hverken virker for stram eller sidder for løst. Fjern eventuelle smykker, herunder ringe og ambåndsur, før latexhandskerne tages på. Vask desuden hænderne, eller benyt hånddesinfektion, for at sikre at hænderne er rene forud for at handskerne påføres. Husk at tørre hænderne grundigt i denne forbindelse, således at hænderne ikke er fugtige.

Udskift altid dine engangshandsker, hvis du har mistanke om revner, brud eller fejl på den enkelte handske. Vær desuden opmærksom på, udelukkende at gøre brug af handskerne, i den periode som den givende opgave kræver. Ved opgaver som strækker sig over længere tid, anbefaler vi at du løbende udskifter handskerne, med intervaller af makismalt en halv time. Engangshandsker er udelukkende egnet til korte rengøringsopgaver, hvor handskerne ikke udsættes for stænk af koncentreret kemi. Skulle det alligevel ske at handskerne bliver forurenet af koncentreret kemi, anbefaler vi ligeledes at handskerne udskiftes.

Daglige brugere af engangshandsker, kan overveje at benytte tynde bomuldshandsker indenunder latexhandskerne. Husk at tage højde for, at dette kan betyde, at du skal bruge en større handske end normalt.

Efter endt brug, er det vigtigt at handskerne smides ud, da de ikke er egnet til flergangsbrug. Vask eller desinficer herefter hænderne, og benyt eventuelt håndcreme, for at genoprette hudens fugtbalance.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid Ikke tilgængelig
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Ikke tilgængelig
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account