Er du på jagt efter toiletpapir i hele paller? Så indstil jagten! Vi har nemlig lavet et godt tilbud, dig der har brug for toiletpapir i større mængder.

Minimumskøbet af dette produkt er 16 kartoner, svarende til en palle toiletpapir. Har du brug for flere paller toiletpapir, køber du blot 32 kartoner (svarende til 2 paller) og så fremdeles.

Dette WC-papir er blødt 2-lagspapir, i ruller á 15 meter. Papiret er nyfiber, hvilket garanterer en god sugeevne, og giver en blød tekstur. Papiret er lavet af papir fra FSC-certificeret skovbrug.

1 stk = 1 karton á 72 ruller
Minimumskøb 16 krt. á 72 ruller, svarende til 1 palle med 1152 ruller toiletpapir.

Toiletpapir 2-lags, 15m, 72 ruller (pallekøb)

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
140705-palle
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 19:40 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 31 stk.132,50 kr.0% pr. stk.
  • 32 - 79 stk.129,85 kr.2% pr. stk.
  • 80 - 159 stk.128,53 kr.3% pr. stk.
  • > 159 stk.125,88 kr.5% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
132,50 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Køb toiletpapir i helpaller

Uanset om du skal købe toiletpapir ind til hele familien, eller til din arbejdsplads, er der penge at spare ved at købe hele paller med toiletpapir. 

Vi sparer nemlig fragtudgifter og håndtering, ved at sælge toiletpapiret i hele paller. Derfor har vi valgt at sende denne besparelse retur til vores kunder, i form af en lavere pris.

Med andre ord: Har du brug for toiletpapir i god kvalitet til en fornuftig pris, står vi klar til at hjælpe dig!

Blødt 2-lags papir med FSC-mærke

Denne variant af toiletpapir, kommer i kartonner af 72 ruller. Der er 16 kartoner på en rulle, hvilket betyder at der er 1152 ruller WC-papir pr. helpalle.

Papiret er 2-lags, og desuden FSC-certificeret, hvilket betyder at råmaterialerne til papiret strammer fra ansvarlige trækilder.

Sammenlignet med vores øvrige toiletpapir, er der tale om et rigtig fornuftigt produkt til en skarp pris. Produktet her er derfor meget velegnet til virksomheder, og andre kunder med et stort papirforbrug.

Tid er penge for virksomheder

Vi skal være ærlige at indrømme, at du af og til kan finde rigtigt gode tilbud på WC-papir i supermarkederne. Hvad mange virksomheder glemmer, er dog at det er tidskrævende at køre til supermarkedet, foretage selve indkøbet, samt at køre hjem til virksomheden igen.

Inden man har set sig om, bliver et indkøb af billigt toiletpapir fra supermarkedet derfor noget dyrere, når også der skal betales timeløn til afhentning af papiret.

Her er der en klar besparelse, ved at handle hos en professionel rengøringsgrossit eller kontorforsyning som fx. HUMA.dk

Hvis du ønsker vores tolietpapir i 3-lags findes det også her.

Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Basis
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Toiletpapir 2-lags, 15m, 72 ruller (pallekøb)
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.