Spar 15% på udvalgte støvsugerposer // Spar 84% på Sterisol 350 ml håndsprit

Fornuftig glasklud i microfiber til rengøring af glas, vinduer, stål, højglansoverflader og andre følsomme overflader. OEKO-TEX certificeret. 

Performance Glasklud, 40x40 cm

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
NMF-2210-4050-B
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 23:07 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 9 stk.20,00 kr.0% pr. stk.
  • 10 - 49 stk.18,00 kr.10% pr. stk.
  • > 49 stk.17,00 kr.15% pr. stk.
4/ 5
1  Bedømmelse Baseret på 1 anmeldelse
20,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Performance basis glaskluden er en god og kraftig glasklud i microfiber, som måler 40x40 cm. Den kan anvendes til et bredt udvalg af sarte overflader, herunder skærme, glas, vinduer stål og højglansoverflader. 

Kluden kan bruges i både tør og fugtig tilstand, hvorved behovet for kemi begrænses eller undgås helt. Når kluden er ren ridser den ikke de følsomme overflader, det er dog vigtigt at være opmærksom på at microfiberkluden opsamler støv og snavs, som potentielt kan være med til at ridse. Sørg derfor for at anvende en ren og tør klud, og eventuelt udskifte den med en nyvasket, hvis du skal rengøre større overflader. 

Produktfordele

  • Kraftig glasklud, som effektivt suger f.eks. løbere på vinduet til sig
  • Kan anvendes som erstatning for glaspoleringmidler
  • Kan anvendes til alle typer glas, vinduer og spejle
  • Kan klare op til 300 maskinvaske = lang levetid

Sådan bruger du dine klude sikkert og optimalt

For at få mest ud af din microfiberklud, kan du med fordel folde den tre gange. Herved får du hele 15 rene sider, med en størrelse på 20 x 10 cm. Du skal dog være opmærksom på, at mikroorganismer og bakterier kan overføres fra beskidte til rene dele af klude, hvis denne foldemetode benyttes. Ved smittefare anbefaler vi derfor udelukkende at benytte én enkelt side af kluden.

Microfiberklude virker affedtende på de overflader, som du benytter kludene på. Overfladerne er dog ikke det eneste som kludene virker affedtende på – microfiberne virker ligeledes affedtende på hud. Af denne årsag anbefaler vi som udgangspunkt, at du benytter handsker ved microfiberrengøring. Ved helt korte arbejdsopgaver, kan handskerne eventuelt undværes, mod at der i stedet benyttes en hudbeskyttende creme.

Sådan vasker du dine microfiberklude

Performance basis glaskluden er en god basisklud, som holder til over 300 vaske. Kluden kan vaskes på op til 90 grader ved behov, men vi anbefaler dog at de blot vaskes ved 60 grader, da det forlænger kludens levetid markant. Samtidig slipper skidt og snavs også allerede micrfiber glaskluden ved vask på 60 grader. 

Vask aldrig microfiberklude med skyllemiddel, da dette vil reducere kludens evne til at tiltrække støv og snavs. Skulle du komme til at vaske kludene med skyllemiddel, kan du genvaske kludene uden skyllemiddel, for at vaske skyllemidlet ud igen.

Microfiberklude må aldrig vaskes med vaskemiddel indeholdende blegemiddel, samt vaskemiddel som har en stærk alkalisk pH-værdi (typisk over pH 10).

Søger du en særlig skånsom microfiberklud, til rengøring af glas, spejle og andre sarte overflader, er Performance basis glaskluden det helt rette valg. 

Du anmelder:Performance Glasklud, 40x40 cm
4/ 5
1  Bedømmelse Baseret på 1 anmeldelse

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.