Spar 20% på alle ikke i forvejen nedsatte produkter fra Buzil

Denne åbne rengøringsvogn fra Nordic Recycle Trolley 2.0-serien, er praktisk indrettet og designet med bæredygtighed i centrum. Grundet vognens lille størrelse, er den både nem at arbejde med, foruden du let finder plads til rengøringsvognen i selv små rengøringsrum. På trods af den kompakte størrelse, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten – og du kan derfor se frem til en vogn af utrolig høj kvalitet.

Vi ved at det kan være svært at finde den helt rigtige rengøringsvogn, da der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Vores flinke medarbejdere sidder dog klar til at hjælpe dig på tlf. 70404500, hvor vi står klar med råd og vejledning.

Nordic Recycle Trolley 2.0 – small ekskl. døre

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
NMF-N-1000-NRT2-S2
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 10:39 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
8.500,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Simpel og kompakt rengøringsvogn, udviklet og samlet i Danmark.

Denne specifikke variant fra Nordic Recycle Trolley 2.0-serien byder på følgende produktfordele:

Simpelt og tidløst design
Udført i kvalitetsmaterialer
Et bæredygtigt valg. Hele 87% af materialet som vognen er fremstillet af, stammer fra genanvendt plast fra forbrugeraffald.
Kompakt størrelse på blot 64x62x107 cm (LxBxH)
God ergonomi
Modulopbygning, hvor tilbehøret kan flyttes uden brug af værktøj. Yderligere tilbehør kan tilkøbes hvis ønsket.
Leveres færdigsamlet

Simpel og kompakt rengøringsvogn udført i kvalitetsmaterialer

Rengøringsvogn Nordic Recycle Trolley 2.0 Small , er en lille og fiks rengøringsvogn som er velegnet til en lang række af brugergrupper. Vognen er udstyret med manøvredygtige og lydsvage hjul, som sikrer en god køreoplevelse.

Lad dig dog ikke snyde af størrelsen. Vognen er velindrettet, og du har derfor mulighed for plads til både klude, mopper, og rengøringsrekvisitter som skal bruges til rengøringen. Eksempelvis er der fundet plads til tre store spande på 7 liter, hvor branchestandarden er de mindre 5 liters spande, som kan have en tendens til at være lidt for små.

Video: Nordic Recycle Trolley-serien

Vognen måler 64x62x107 cm (LxBxH), hvilket gør at du nemt får den gennem døre, foruden at rengøringsvognen er nem at finde plads til i eksempelvis rengøringsrummet.

Nordic Recycle Trolley 2.0 er udviklet af Nordisk Microfiber, ud fra tanken om at skabe en bæredygtig rengøringsvogn.

Et helt centralt element i den forbindelse, er at rengøringsvognen er af utrolig høj kvalitet. Brugen af kvalitetsmaterialer sikrer vognen en lang levetid, hvilket er et centralt element i forhold til bæredygtighed. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde tre års garanti på produktet, hvilket er bedre end den lovbestemte reklamationsret. Vognen er dog udviklet med henblik på at skulle holde i minimum 10 år.

Vognene i Nordic Recycle Trolley 2.0 udmærker sig dog også ved at være systemopbygget. I praksis betyder det, at du kan ændre i konfigurationen af vognen, hvis dine/jeres behov skulle ændre sig. Herved undgår du at skulle anskaffe dig en helt ny rengøringsvogn. Til dette formål har Nordisk Microfiber et stort udvalg af tilbehør, som vi hos HUMA.dk glædeligt hjælper dig med at finde til din vogn.

Materialevalget er også udvalgt med bæredygtighed i centrum. 87% af den plast som er brugt i vognen er således certificeret genanvendt plast af forbrugeraffald. Dette svarer til en Co2-besparelse på 23 kg, som er opnået gennem genbrug af hvad der svarer til 522 PET-flasker.

I tillæg til plastik er vognen delvist opbygget i aluminium, som er kendt som værende et af verdens mest bæredygtige materialer. Dette skyldes at aluminium kan anvendes igen og igen.

 

Detaljer om vognen

  • 3 x 7 liter inventarspande (blå, rød, gul)
  • 2 x 20 liter vandtætte moppeskuffe (25 mopper)
  • 1 x moppeboks til 40 cm mopper (15 mopper pr. boks)
  • 3 x toolflex redskabsholder + 1 x dobbeltkrog
  • 4 x 120 mm lydsvage hjul inkl. bremse på to hjul
  • 1 x 180° justerbart kørehåndtag
  • Inkl. side-/bagbeklædning, ekskl. døre

 

Vægt: 18 kg
Garanti: 3 år
Mulighed for logotryk på vognene ved min. 25 vogne (tilkøb).

 

Du anmelder:Nordic Recycle Trolley 2.0 – small ekskl. døre
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad NMF-N-1000-NRT2-S2

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.