Med Nordic Recycle Trolley 2.0-serien, går både design, funktionalitet og bæredygtighed op i en højere enhed. Denne serie af rengøringsvogne fås i forskellige konfigurationer, hvoraf denne specifikke model er velegnet til dig, som ønsker en kompakt rengøringsvogn med affaldsholder. Rengøringsvognen er udstyret med en låsbar låge, som gør modellen god til synlig rengøring.

Ønsker du vejledning til at finde din næste rengøringsvogn? Så ring på 70404500 for uforpligtende vejledning. Vi hjælper også gerne med at udvælge de relevante rekvisitter, som skal bruges i vognen.

Nordic Recycle Trolley 2.0 – medium

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
NMF-N-1000-NRT2-M
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 18:06 Lagerdetaljer
 • Antal Stykpris Besparelse
 • 1 - 5 stk.10.425,00 kr.0% pr. stk.
 • 6 - 11 stk.9.903,75 kr.5% pr. stk.
 • 12 - 23 stk.9.382,50 kr.10% pr. stk.
 • > 23 stk.8.861,25 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
10.425,00 kr
Anbefalet tilbehør til Nordic Recycle Trolley 2.0 – medium:
 1. Bundplade til NRT 2.0 rengøringsvogne
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   311,25 kr/stk.
  • 6 stk for
   295,69 kr/stk.
  • 12 stk for
   280,13 kr/stk.
  • 25 stk for
   264,56 kr/stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Kompakt rengøringsvogn spækket med praktiske detaljer. Vognen er en del af Nordisk Microfibers Exclusive Design Line, som er udviklet og samlet i Danmark.

Denne specifikke variant, udmærker sig ved:

 • Eksklusivt og tidsløst design
 • Høj kvalitet. Vognen har en bæreevne på 300 kg, og kører som en drøm, grundet opbygningen i hhv. aluminium og 2-lags plast
 • Bæredygtig. Fremstillet af 87% certificeret genanvendt plast indsamlet i Europa, hvilket svarer til 835 genbrugte PET-flasker.
 • Kompakt og praktisk størrelse. Vognen måler 101 x 62 x 107 cm (LxBxH), og passer derfor ind i de fleste rengøringsrum, foruden at den kan komme ind gennem smalle døre.
 • Ergonomisk. Højdejusterbart kørehåndtag, og mulighed for at have rengøringsspandene i to positioner (nedsænket eller hævet)
 • Modulopbygget. Flyt nemt rundt på tilbehøret, helt uden brug af værktøj.
 • Stort tilbehørsprogram, som giver mulighed for at tilpasse vognen
 • Færdigsamlet. Rengøringsvognen leveres samlet, så den er klar til at blive taget i brug med det samme.

 

Video: Nordic Recycle Trolley-serien


Alt hvad du skal bruge, samlet i én kompakt vogn.

Nordic Recycle Trolley 2.0 medium med halvdøre+ heldør er en rengøringsvogn som får vores varmeste anbefaling. Vognen indholder er nemlig praktisk indrettet, hvilket giver dig mulighed for at have både mopper, klude, kemi, forbrugsprodukter og teleskopskaft med dig rundt. Den praktiske holder til affaldssække, er desuden med til at spare arbejdstid, da alt er samlet på ét sted.

Med en størrelse på blot 101x 62 x 107 cm (LxBxH), er det nemt at finde plads til vognen, foruden at den nemt kommer gennem almindelige døråbninger.

Vognen er udstyret med en låsbar dør, hvilket gør den velegnet til synlig rengøring, hvor medarbejdere, kunder og gæster er på matriklen mens der gøres rent.
Nordic Recycle Trolley 2.0 er en videreudvikling af den originale Nordic Recycle Trolley. Rengøringsvognen er således optimeret og forbedret i samarbejde med danske rengøringsassistenter, hvilket betyder at den passer perfekt til det nordiske marked.

Et lille eksempel herpå, er at vognen kommer med tre rengøringsspande á 7 liter, hvor gængse rengøringsvogne er udstyret med fire spande á 5 liter. Dette er en fordel, da spandenes størrelse herved bliver mere anvendelig. Typisk anvendes én spand til inventarklude, én spand til sanitetsklude, og én spand til kemi og rekvisitter. Den fjerde rengøringsspand er dermed ofte overflødig.

Rengøringsvognen er desuden udstyret med store og lydsvage hjul, som minimere støjen og sikrer rigtig gode køreegenskaber.

En bæredygtig rengøringsvogn

Nordic Recycle Trolley 2.0 er udviklet med bæredygtighed i centrum. Et helt centralt element her, er at vognen er udført i kvalitetsmaterialer, som bevirker at vognen holder i mange år. Derfor har Nordisk Microfiber valgt at yde en garanti på hele tre år, hvor almindelige rengøringsvogne blot er omfattet af to års reklamationsret. Vognen er dog designet med henblik på at kunne holde i minimum 10 år.

Et andet bæredygtigt element ved netop denne rengøringsvogn, er at produktet er systemopbygget. Skulle du få behov for at ændre i dine arbejdsgange, kan vognen tilpasses og udvides med nyt tilbehør, frem for at skulle skiftes ud.

Nordic Recycle Trolley 2.0 er udført i certificeret genanvendt plast, hvilket gør at 87% af de samlede materialer til at fremstille vognen er genanvendt. Dette svarer til 835 genbrugte PET-flasker og 38 kg sparet Co2.

Udover at være delvist bygget i plastik, er vognen ligeledes udført med aluminiumselementer. Aluminium er kendt somet af klodens mest bæredygtige materialer, grundt at aluminium kan genanvendes igen og igen.

Detaljer om vognen

3 x 7 liter inventarspande (blå, rød, gul)
2 x 20 liter vandtætte moppeskuffe (25 mopper pr. skuffe)
2 x moppeboks til 40 cm mopper (15 mopper pr. boks)
2 x 70 liter affaldsholder/vaskenet
3 x toolflex redskabsholder
1 x dobbeltkrog
4 x 120 mm lydsvage hjul inkl. bremse på to hjul
1 x 180° justerbart kørehåndtag
1 x dobbelt dør med lås
2 x splitdøre med lås

Vægt: 33 kg
Garanti: 3 år
Bæreevne: 300 kg
120 mm hjul inkl. bremser på to af hjulene
Mulighed for logotryk på vognene ved min. 25 vogne (tilkøb).

 

Du anmelder:Nordic Recycle Trolley 2.0 – medium
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.