I denne pakke har vi samlet et udvalg af luksus microfiberklude til forskellige rengøringsopgaver. Ved at købe en samlet løsning af luksus klude, får man professionelt udstyr til sin rengøring, som holder længe.

Microfiberpakke

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-619
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 06:51 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 1 stk.425,00 kr.0% pr. stk.
  • 2 - 4 stk.403,75 kr.5% pr. stk.
  • 5 - 9 stk.382,50 kr.10% pr. stk.
  • > 9 stk.361,25 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
425,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

I denne pakke har vi samlet et udvalg af forskellige klude til forskellige rengøringsopgaver. Microfiberklude kan anvendes til mange formål, og er gode redskaber at have til sin rengøring. De har en langt højere kvalitet end dem man kan finde i supermarkedet, og ved den rette vedligeholdelse har de også en meget længere holdbarhed.

I vores microfiberpakke finder du følgende produkter:

2 x 40x40 cm Super Tentax blå: Til aftørring af inventar. Disse microfiberklude kan med fordel anvendes i både tør, fugtig eller våd tilstand. Anvendes den i våd eller fugtig tilstand, kan du med fordel undvære rengøringsmidler. Dette er som oftest tilstrækkeligt og du undgår at efterlade sæbefilm på de aftørrede flader, til gavn for både miljøet og indeklima.

2 x 40x40 cm Super Tentax rød: Til sanitetsrengøring. Disse microfiberklude er med deres farvekode, med til at indikere at de kan anvendes til sanitetsrengøring, så man undgår at stå med en klud der har været brugt andet sted, og sprede bakterier, i forskellige rum.

2 x TenTax Ultra Shine: Glasklud, som er yderst effektiv til rengøring af glas, computerskærme, spejle og andre sarte overflader. En ren glasklud, ridser ikke, men vær opmærksom på at microfiberkluden kan opsamle skidt og støv, som potentielt kan være med til at ridse. Sørg derfor altid for at bruge en tør og ren klud og udskift den, hvis der skal rengøres større flader.

2 x Performance Viskestykke: Velegnet til aftørring af glas, og sikre en perfekt aftørring uden fnuller. Dette viskestykke er overlegent i forhold til almindelige kokkeviskestykker af bomuld, når det kommer til sugeevne og pudse egenskaber. Performance viskestykket er derved vegnet til afpudsning af glas, men kan også anvendes til vinduespudsning.

5 x Clean Plus W køkkenklude: Anvendelig til køkkenbrug. Den er en almindelig karklud overlegen, når det kommer til opsamling af brødkrummer til kaffegrums. De små vafler samler skidt og snavs op, som typisk vil være for store til almindelige microfiberklude.

Vedligeholdelse af microfiberklude

Microfiberklude er et fantastisk redskab, men hvis man ikke vedligeholder dem korrekt, ødelægger man dem, og derved forsvinder deres effekt og deres lange holdbarhed.

Anvend aldrig skyllemiddel når du vasker dine microfiberklude, da skyllemiddel går ind og blødgør og modvirker statisk elektricitet i fibrene, som netop er det, som er med til at give microfiberkludene deres specielle effekt. Er du alligevel kommet til at vaske den en enkelt gang med skyllemiddel, kan den stadig reddes. du vasker den blot uden skyllemiddel og ved 6o grader, så genvinder den sin støvsugende effekt.

Vask ved forkert temperatur kan medfører at microfiberkluden ikke er ordentlig ren. Hvis der sidder gammelt skidt, kan det være med til at kluden kan ridse følsomme overflader, og dermed skade den aftørrede flade. Vil du derfor sikre at dine microfiberklude bliver ordentlig rengjort, skal du vaske dem ved 60 grader, for at sikre at kluden slipper skidt og snavs. Det er også muligt at vaske microfiberklude ved mere end 60 grader, men derved risikere du at holdbarheden formindskes. Med disse microfiberklude i høj kvalitet, kan microfiberkludene holde til minimum 500 vaske ved 60 grader.

Brug det rigtige vaskemiddel for at sikre at kludens fiber ikke bliver skadet, eller at kluden rengørende effekt forringes. Anvend almindeligt vaskemiddel med en pH-værdi på 10,5 eller derunder. Samtidig må der ikke anvendes klor eller blegemiddel udover det som er i vaskemidlet i forvejen.

Brug altid den rette microfiberklud til det rette formål for at undgå at sarte overflader, som glas og spejle tager skade. derudover er det også vigtigt kun at anvende sine farvekodede klude til de formål de er beregnet til, i forhold til at sikre at man ikke udsætter sig selv eller andre for bakteriesmitte. Anvend derfor kun den røde microfiberklud til sanitetsrengøring, den blå til inventar og køkkenkluden kun i køkkenet. På den måde sikre man at der ikke bliver sendt bakterier rundt steder hvor de ikke hører til.

Har du spørgsmål til vores microfiberpakke, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70404500

Du anmelder:Microfiberpakke
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.