100 stk. HUMA opvasketabs til maskinopvask, som giver en ren og skinnende opvask. Disk Tabs indeholder parfume og er fosfatfri. Tabsene kommer i en vandopløselig indpakning. Velegnet til daglig brug.

HUMA opvasketabs, All-in-One+, 100 stk.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-125
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 04:46 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 4 stk.150,00 kr.0% pr. stk.
  • 5 - 9 stk.131,25 kr.13% pr. stk.
  • 10 - 29 stk.123,75 kr.18% pr. stk.
  • > 29 stk.118,75 kr.21% pr. stk.
4.65/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser
150,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

HUMA Disk Tabs All in One+ er opvasketabs til maskinopvask, som nemt og effektivt giver en ren og skinnende opvask. Produktet er velegnet til daglig brug og indeholder ikke fosfat. Kan anvendes til opvask af alle genstande som tåler maskinopvask.

Produktet har vandopløselig indpakning og kommer i en kasse med 100 stk. Disk Tabs All in One+ indeholder parfume, som giver en let ren duft. Produktet er miljøvenligt og skåner derved miljøet, ved mindre udledning af kemikalier i spildevandet.

Produktet indeholder enzymer og iltbaseret blegemiddel som effektivt opløser og fjerner farvede belægninger fra te, kaffe og lignende. Doseringen er en tabs pr. opvask, som kan placeres i sæbeskuffen eller alternativt placeres direkte i maskinen.

Disk Tabs All in One+ indeholder sæbe, salt og afspænding, men det kan anbefales at supplere med ekstra salt og afspændingsmiddel i områder med ekstra hårdt vand. Her kan vi anbefale at købe svanemærket afspændingsmiddel og henholdsvis fint salt eller groft salt jf. instrukserne i manualen til opvaskemaskinen.

Er du interesseret i at se vores andre produkter inden for opvasketabs? Så skal du blot klikke her

Du anmelder:HUMA opvasketabs, All-in-One+, 100 stk.
4.65/ 5
3  Bedømmelser Baseret på 3 anmeldelser

Datablade

Produktblad HU-125

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.