Køb Boson hjemmetest til kun 18,- inkl. moms // Køb Håndsprit til 5 kr. inkl. moms

Pakkeløsningen til dig, som gerne vil have vasket dit gulv på en effektiv og hurtig måde. Med Gulvpakke Easy har du mulighed for at blive fri for at slæbe rundt på en spand med sæbe. I stedet for påfyldes sæbeblandingen direkte i skaftet, som derefter sprayes ud. 

Med i denne pakke medfølger en proffesionel microfibermoppe, alufremfører samt sprayskaft. Alt efter besmudsning, rækker moppen op til 50 m2.

Gulvpakke Easy

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-302
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 16:35 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
399,00 kr
Anbefalet tilbehør til Gulvpakke Easy:
 1. Micro Vision Mop, microfibermoppe
  MÆNGDERABAT
  • 1 stk for
   68,75 kr/stk.
  • 5 stk for
   65,31 kr/stk.
  • 25 stk for
   61,88 kr/stk.
  • 100 stk for
   58,44 kr/stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Video: Det får du med Gulvpakke Easy

Med Gulvpakke Easy får du det rette udstyr til dig, som ikke vil gå på kompromis med rengøring, men som samtidig ønsker at få overstået gulvvask hurtigt samt gøre det på en smart måde.

Dette sprayskaft ændrer måden du tænker traditionel gulvrengøring. Det gør nemlig at behovet for en spand med vand, som senere hen normalt vil blive fyldt med beskidt vand, helt er unødvendigt. Med dette sprayskaft laver du nemlig din brugsopløsning direkte i skaftet, hvorefter du trykker på knappen ved håndtaget for at få sprøjet 3 stråler vand ud foran din moppe. 

Produktfordele

 • Du slipper for at bære rundt på en spand med vand
 • Du spare tid, da mopperne ikke skal vrides, og der skal ikke skiftes vand. 
 • Sprayskaftet har en højde på 140 cm, hvilket giver en god ergonomi
 • Løsningen fylder mindre end andre professionelle gulvpakker
 • Slutresultatet er en renere gulvvask, da du du helt slipper for beskidt vaskevand

Pakken inkluderer

Den medfølende moppe er svanemærket og kommer i en høj kvalitet. Micro Vision Mop er i forvejen det foretrukne valg hos en stor del af vores kunder. Moppen kan anvendes på langt de fleste gulvoverflader, herunder vinyl, linoleum og lakeret træ. Hvis du har større arealer så kan microfiberne moppes købes separat, og moppen skiftes undervejs i gulvvasken. Se under "kompatible produkter". 

Sprayskaftet kan indeholde cirka 500 ml sæbevand. Hvilken gulvsæbe som man skal bruge, afhænger af dit type gulv. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os endelig på mail kundeservice@huma.dk eller telefon 70 40 45 00. 

Hvis du er interesseret i at se vores andre gulvpakker, så finder du vores standard Gulvpakke her samt vores Gulvpakke Pro her.

Du anmelder:Gulvpakke Easy
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.