Spar op til 54% på sæbe i pumpeflaske

Med denne krog fra 3M Command har du mulighed for at hænge billedrammer op med takket ophæng på bagsiden (ophængningshul, D-ring og nøglehulsophæng). Krogen er lavet til mindre billedrammer med en størrelse op til 20 x 25 cm og en maks vægt på 1,8 kg. Ophænget klæber godt fast på flere forskellige overflader, herunder massive, hule og malede vægge, men er samtidig lette at fjerne uden at efterlade huller, mærker, klæberester eller pletter. 

 

3M Command, billedophæng med takker

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
DP-3M17040
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 16:35 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • > 11 stk.44,10 kr.10% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
49,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Command billedophæng med takker er en innovativ løsning til ophæng af rammer med takker, D-ring og nøglehulsophæng samt ure og plader – så tingene bliver hængende. Løsningen gør det muligt at hænge billedrammer op uden at skulle have fat i en boremaskine og uden at lave skader og mærker i væggen. I stedet for anvender ophænget 3M´s teknolgogiske strips, der sørger for at tingene bliver hængende. 

Ophænget der også går under navnet "savtand", kan anvendes på en lang række af overflader, herunder massive, hule og malede vægge. De eneste overflader som de ikke må anvendes på er tapet, tekstuerede vægge, mursten og tekstiler. Kan anvendes til billedrammer på en maks størrelse på 20 x 25 cm og en maks vægt på 1,8 kg. 

Produktfordele

  • Nem montering
  • Laver ingen skade i væggen og kan fjernes uden at efterlade spor
  • Giver dig en fleksibilitet ift. hvis du senere ønsker at flytte dine billedramme
Du anmelder:3M Command, billedophæng med takker
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.