En udvidelse til vores meget populære "Vinduespudsersæt Ekstra". En pakke til den proffesionelle vinduespudser, såvel som til privatpersonen, og som især er et godt valg, hvis der skal rengøres mange større vinduer. Med dette sæt får du udelukkende produkter af høj kvalitet som er: 

1 x Unger håndtag til skinner (alm str.)

1 x 35 cm Unger Skinne med soft gummi.

1 x 35 cm Unger StripWasher ErgoTec, Stripholder.

1 x 35 cm Unger Stripovertræk Zebra.

1 x Unger vinduespudserspand med rist, 12 L.

1 x Performance viskestykke

1 x Buzil Planta View, vinduessæbe, 1 L.

 

Vinduespudsersæt Ekstra+

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
VP1000
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 07:39 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 1 stk.523,75 kr.0% pr. stk.
  • 2 - 4 stk.497,56 kr.5% pr. stk.
  • 5 - 9 stk.471,38 kr.10% pr. stk.
  • > 9 stk.445,19 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
523,75 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Produkter der hjælper dig godt på vej til et stribefrit resultat 

Unger er verdensberømt for at lave produkter med kvalitet og ergonomi i top. Med denne vinduesskviser og indvasker får du nemt dine vinduer skinnende rene. Zebra/Monsoon betrækket er designet med henblik på et flot indsæbningsresultat, og er desuden udstyret med skurenylon til ekstra genstridigt snavs. 

Man skal lede længe efter en bedre vinduessæbe end “Planta View” fra Buzil. Sæben tørrer hurtigt og stribefrit op, og er endda miljøgodkendt med EU-blomsten.

Det er vigtigt at få kanterne tørret godt af under selve vinduespudsningen. Derfor findes der i pakken også et performance viskestykke fra Nordisk Microfiber, så det overskydende vand kan tørres af, uden at efterlade fnug og striber. 

Vinduespudsningen bliver også en del lettere med den praktiske vinduespudserspand fra Unger. Dens kompakte størrelse på 12 liter gør transportering samt opbevaring nem, uden at spanden bliver for lille. Desuden kommer spanden med ophæng til både skraber og indvasker. 

Vinduespudsning i højden

Skal der pudses vinduer som er svære at nå, kan man med fordel anvende en teleskopstang. Ungers Optiloc stænger fås i forskellige længder fra 125cm til 450cm og kan anvendes sammen med både skraber og indvasker. Se vores udvalg af de kompatible Optiloc teleskpostænger her

Du anmelder:Vinduespudsersæt Ekstra+
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.