Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Vileda Pur Active, Ridsefri Rengøringssvamp

Varenr. HU-329
Vileda Pur Active er en kvalitetssvamp, som gør rent helt uden at ridse. Er det oplagte valg til rengøring af bad og toilet, men er også velegnet til rengøring af eksempelvis gryder og pander med teflon. Læs den fulde beskrivelse
8,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Vileda Pur Active er navnet på Vileda Professional’s særligt skånsomme rengøringssvamp, som er designet til rengøring af sarte overflader. Svampen kan benyttes på alt fra teflon til toiletkummer, og er derfor velegnet til både rengøring af toilet og bad, køkkenrengøring samt helt generel inventarrengøring. Påtænker du at benytte Vileda Pur Active til forskellige formål, kan vi glæde dig med, at svampen fås i flere forskellige farver. Herved kan du lave dit eget farvesystem, som højner hygiejnen, og sikrer at køkkensvampe ikke ender til sanitetsrengøring eller omvendt.

Selvom at Vileda Pur Active er skånsom mod overfladerne som skal gøres rent, er produktet dog ikke skånsom mod fedt og snavs – snarere tvært imod. Svampens bølgeformede overfladestruktur baseret på polyuretan, er nemlig langt mere effektiv en traditionelle ikke-ridsende svampe. Samtidig har svampen en blød bagside i skum, som forbedrer ergonomien og er god at holde om. Vi anbefaler dog, at du finder et lille hjørne til at teste svampe på, såfremt at du vælger at benytte svampen til nye typer af materialer, som du ikke hidtil har brugt Vileda Pur Active på.

Vask

Vileda Pur Active kan vaskes op til 60 grader. Vi anbefaler altid at produktet vaskes separat, og at der ikke benyttes klor eller blegemiddel under vasken. Svampen må ikke tørretumbles.

Miljø

Svampen er delvist fremstillet af genbrugsmaterialer, og er generelt at betragte som mere miljøvenlig end almindelige rengøringssvampe. Når svampen skal udskiftes, bliver den brugte svamp omdannet til vand, kulsyre samt oxider under afbrændingen. Skurematerialet har derved en høj energieffekt, foruden at cellulosen er biologisk nedbrydelig.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid Ikke tilgængelig
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Ikke tilgængelig
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account