Telefonsupporten er midlertidigt lukket.

Ændret drift pga. COVID-19 – læs mere her. Se også vores kategori med populære hygiejneprodukter til desinfektion, rengøring mv.

Maskiner til tæppe- og tekstilrens

Tæpperenser og tekstilrensere kan både anvendes til rengøring af tæpper og polstrede møbler. Hos HUMA forhandler vi både store og små tæpperensere og tekstilrensere, som kan dække flere forskellige behov. De store tæpperensere anvendes udelukkende til rengøring af tæpper. Det er større maskiner, som kan ligne gulvvaskemaskiner, men som kun anvendes på gulvtæpper. De mindre maskiner, eksempelvis Kärcher Puzzi-modellerne, kan lettere anvendes på tekstiler, såsom polstrede møbler og bilsæder.

7 varer
Kaercher-Puzzi-8-1-Taeppe-og-Tekstilrenser-1-100-225-0.jpg

Kärcher Puzzi 8/1, Tæppe- og Tekstilrenser

6.185,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Kärcher BRC 40/22 C, tæpperenser

Kärcher BRC 40/22 C, tæpperenser

75.977,50 kr

inkl. moms v/1 stk.

Kaercher-BRS-43-500-C-Taepperenser-1-006-671-0.jpg

Kärcher BRS 43/500 C, Tæpperenser

35.343,75 kr

inkl. moms v/1 stk.

Kaercher-Puzzi-10-1-Inkl-Moebelmundstykke-Taeppe-og-Tekstilrenser-1-100-130-0.jpg

Kärcher Puzzi 10/1, Tæppe- og Tekstilrenser

9.093,75 kr

inkl. moms v/1 stk.

Kaercher-Puzzi-10-2-Advance-Taeppe-og-Tekstilrenser-1-193-120-0.jpg

Kärcher Puzzi 10/2 Advance Tæppe- og Tekstilrenser

15.645,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Kaercher-Puzzi-30-4-E-Taeppe-og-Tekstilrenser-1-101-122-0.jpg

Kärcher Puzzi 30/4 E, Tæppe- og Tekstilrenser

38.881,25 kr

inkl. moms v/1 stk.

Kärcher BRC 45/45 C, Tæpperenser

Kärcher BRC 45/45 C, Tæpperenser

87.493,75 kr

inkl. moms v/1 stk.

7 varer

Fordele og funktioner ved en tæpperenser

Tæpper og tekstiler kan være besværlige at rengøre uden det rigtige udstyr. Til store områder med tæpper, eksempelvis i hotelbranchen eller på større kontorer, er en tæpperenser et uundværligt redskab. Hos HUMA forhandler vi i øjeblikket udelukkende tæpperensere fra Kärcher. Kärchers tæpperensere er alle yderst brugervenlige og ukomplicerede at arbejde med. 

Vi forhandler både tæpperensere med - og uden sugefunktion. En tæpperenser uden sugefunktion tilfører vand og sæbe til gulvet, hvor to modsat roterende børster med et konstant tryk vasker gulvtæppet. Med brug af den rigtige sæbe (iCapsol anbefales) krystalliserer smudspartiklerne i gulvtæppet, således de er nemme at fjerne kort tid efter med en almindelig støvsuger.


En tæpperenser med sugefunktion udøver den samme mekanisme, som beskrevet ovenfor, men suger selv smudspartiklerne op. En tæpperenser med sugefunktion sparer dig altså for tid, da det ikke er nødvendigt at støvsuge gulvtæppet efterfølgende.

Fordele og funktioner ved tekstilrensere

Kärchers tekstilrensere, Puzzi, fås i flere forskellige størrelser og prisklasser. De er fremstillet med Spray-Ex-system, som er ideelt til både rengøring af tekstiler, men også gulvtæpper. Med Spray-Ex-system sprøjtes rengøringsmidlet ud på gulvtæppet, hvorefter det suges op igen med det samme. På den måde vil man opleve, at den minder meget om en tæpperenser med sugefunktion. Med denne funktion bliver rengøringen dybdegående, da vandet og rengøringsmidlet sprøjtes ned i mellem alle tæppets små huller og sprækker, hvorefter det suges op igen.


Til alle tæpperenser og tekstilrenserne medfølger det nødvendige udstyr og tilbehør, således det er muligt at opnå et enestående rengøringsresultat. Med de mindre tekstilrensere skal man dog være opmærksom på, om de ligeledes kan anvendes som tæpperensere eller udelukkende som tekstilrenser. Mundstykket kan være afgørende for, hvor bekvemt det vil være at rengøre gulvtæppet eller møblet. Er man interesseret i, at maskinen både skal kunne rengøre tæpper og tekstiler, skal man være sikker på, at man køber en maskine som både indeholder et gulvmundstykke og et møbelmundstykke.

Kärcher Tæpperensere og Tekstilrensere

Kärcher er et synonym for tysk kvalitet. Kärcher har været i branchen i rigtig mange år, og fik for alvor deres gennembrug da de i år 1950 fik patent på højtryksrensere. Siden da har de udvidet sortimentet markant, og sælger i dag alle de fornødne maskiner for at opnå rengøringsresultater i den absolutte topklasse. Blandt sortimentet finder man tæppe- og tekstilrensere, som i dag anvendes på mange store kontorer og hoteller.
Alle Kärcher maskinerne indeholder små features, som gør det nemmere for brugeren at anvende produktet. Blandt disse små detaljer finder man bl.a. integrerede opbevaringsbokse til rengøringstabletter, beholder til skumdæmper og ledningsopbevaring. Sidstnævnte detalje kommer enhver bruger tilgode specielt når maskinen skal transporteres. Ledningen vikles nemt omkring krogen, og man slipper derfor for at spilde tid på at arbejde med en lang, krøllet ledning.


Kärchers Puzzi-serie er en blanding af en tæpperenser og en tekstilrenser. De små modeller, heriblandt Puzzi 8/1 anvendes som udgangspunkt kun som tekstilrenser. Den har en kapacitet på 18 m2/t, er nem at manøvrere med, og mundstykket er småt, således det nemt kommer ind i små hjørner og kroge på tekstilerne. De større modeller fra Puzzi-serien kan dog både anvendes som tæppe- og tekstilrensere, og har en kapacitet på op til 75 m2/t.