SPAR 32%

Hudplejende creme uden parfume, silikone og farvestoffer til normal hud. Har en helende virkning til beskadiget hænder. Velegnet til brug i blandt andet industri-, fødevarehåndterings- og sundhedssektorer.

Udgår: Deb Stoko, Stokolan Light PURE regenererende creme til normal hud, u. parfume og farve, 100 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
108127
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 23:29 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
37,50 kr. Før 55,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Stokolan Light PURE en en rigtig god creme til genopretning af huden efter arbejde. Indeholder ingen parfume, silikone eller farvestoffer og reducerer risikoen for hudirritation.

Stokolan Light PURE indeholder glycerin og sheabutter, som er med til at blødgøre og pleje huden. Cremen kan anvendes til hænder ansigt og krop, og egner sig til normal hud.

Hudplejemidlet er velegnet til anvendelse i industri-, fødevare-, og sundhedssektoren, samt på kontorer og offentlige toiletter.

Produktet fugter huden og absoberes hurtigt i huden. Den er især velegnet til personer med allergi eller tendens til eksem. Cremen kan med fordel anvendes under latex- og nitrilhandsker.

På grund af tubens størrelse på 100 ml, kan man med fordel have den med rundt på arbejdspladsen. Cremen er ECARF-certificeret som betyder at den er kvalitetsstemplet som allergivenligt produkt.

Indhold 100 ml
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Deb Stoko
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Udgår: Deb Stoko, Stokolan Light PURE regenererende creme til normal hud, u. parfume og farve, 100 ml.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad 108127

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.