Beskyttelsescreme mod vandbaseret forurenende stoffer på arbejdspladsen. ECARF certificeret, som er din garanti for at produktet er allergivenligt. Indeholder ingen farve, parfume eller silikone. Indeholder 100 ml.

Deb Stoko, Stokoderm Aqua PURE beskyttelsescreme mod vandbaserede stoffer, 100 ml

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
109509
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 22:32 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 23 stk.68,75 kr.0% pr. stk.
  • 24 - 35 stk.65,31 kr.5% pr. stk.
  • 36 - 47 stk.61,88 kr.10% pr. stk.
  • > 47 stk.58,44 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
68,75 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Stokoderm Aqua PURE indeholder hudstyrkende midler, som er med til at stabilisere og gendanne hudens egen barriere. Cremen har en beskyttende effekt på huden, ved hyppig kontakt med vand eller vandbaserede stoffer på arbejdspladsen, såsom vandbaserede køle-smøremidler, vandbaserede opløsninger af farvestoffer, syrer, alkaliske opløsninger, salte, rengørings- og desinfektionsmidler, cement, kalk og gødningsstoffer.

Beskyttelsescremen indeholder ingen parfume, silikone eller farve, og er samtidig ECARF certificeret, som gør cremen velegnet til anvendelse af personer med allergi eller som har en tendens til eksem. Samtidig er cremen velegnet til anvendelse sammen med handsker. Fordelen ved den 100 ml tube størrelse som cremen kommer i, er at den er nem at have med sig rundt, og man kan derfor altid have cremen ved hånden.

Sådan anvendes cremen:

Vask og tør huden grundigt inden påføringen. Gnid derefter beskyttelsescremen, på de udsatte hudområder, også mellem fingrene og på neglene. Cremen påføres inden påbegyndelse af arbejde og efter længere pauser. Man kan med fordel også anvende beskyttelsescremen i ansigtet.

Indhold 100 ml
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Deb Stoko
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Deb Stoko, Stokoderm Aqua PURE beskyttelsescreme mod vandbaserede stoffer, 100 ml
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad 109509

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.