Weekendtilbud: Engel termojakke til kun 199,-

Fås fra XS til 3XL

Øjenskyllestation fra Cederroth, der er designet til, at du kan få hjælp så hurtigt som muligt, når uheldet er ude. Stationen har plads til to flasker øjenskyl, som åbner automatisk, når du vrider dem ud af deres beslag. Derudover indeholder stationen en Salvequick plasterdispenser, der gør plastrene let tilgængelig og klar til brug. Der medfølger 45 plastre. Ideel til skoler og arbejdspladser, hvor der er behov for at have øjenskyl let tilgængeligt. 

Cederroth Øjenskyllestation

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
DP-CED721500
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 09:22 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 1 stk.1.125,00 kr.0% pr. stk.
  • 2 - 3 stk.1.080,00 kr.4% pr. stk.
  • > 3 stk.1.035,00 kr.8% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
1.125,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Stationen fra Cederroth har plads til to flasker, som åbner automatisk, når du vrider dem ud af deres beslag. Flaskerne er designet til at give dig mulighed for at skylle øjet med en god væskestrøm i omkring 1,5 minutter. Produkterne har en holdbarhed på 4,5 år. 

Cederroths øjenskyl virker ved at neutralisere øjets pH-værdi, dvs. den virker neutraliserende på eventuelle alkali- eller syresprøjt, hvilket giver et hurtigere resultat end en normal natriumchloridopløsning.Med Salvequick plasterdispenseren er plastrene altid tilgængelige og klar til brug. Man trækker plastrene nedad, så man undgår at få snavs eller blod på de andre plastre. Refillerne er låst inde for at forhindre spild. Ekstra plads til andre produkter betyder, at du kan tilpasse indholdet i din station til de specifikke behov på din arbejdsplads.

Produktfordele

  • Utrolig effektiv øjenskyl 
  • Gode ​​skylleegenskaber
  • Øjenkop, der garanterer et optimalt flow
  • Nemt og tilgængelig station
  • Hænges nemt op på væggen vha. skruer
Du anmelder:Cederroth Øjenskyllestation
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.