Svanemærkede rengøringsmidler er sund fornuft

Hos HUMA har vi et stort udvalg af svanemærkede rengøringsmidler, primært tiltænkt professionelle brugere. Alle vores svanemærkede produkter er stærkt koncentrerede, hvorved at de rækker meget langt. Eksempelvis vil én liter af vores egen universalrengøringsmiddel (HUMA Universal), resultere i hele 400 liter brugsopløsning til normal rengøringsbrug. Ofte vil du kunne købe vores svanemærkede produkter, i handy 1 liters flasker, samt i 5 liters flasker velegnet til dosering i eksempelvis rengøringsrum via doseringspumpe. På den måde undgår du overdosering, hvorved at du sparer penge, samtidig med at du skåner miljøet endnu mere, end blot ved at benytte produkter, som er blandt de mindst miljøbelastende på markedet.

Udover vores udvalg af kemi mærket med den nordiske svane, har vi også et stort udvalg af produkter mærket med EU-blomsten. Her kan vi anbefaler vi eksempelvis Buzil's "Planta"-serie, som er rengøringsmidler af højeste kvalitet, hvor samtlige produkter er mærket med det europæiske miljømærke blomsten.

Med eller uden parfume?

En stor del af vores svanemærkede rengøringsmidler, fås både med og uden parfume. Det skal dog ikke herske nogen tvivl, om at vores svanemærkede rengøringsmidler uden parfume er klart at foretrække, når det kommer til såvel indeklima som medarbejdersundhed. Alle parfumestoffer kan nemlig i princippet være med til at fremprovokere parfumeallergi, som kan være voldsomt invaliderende. Som en ekstra bonus, er vores svanemærkede rengøringsmidler uden parfume, end smule billigere end vores produkter med duft. Dette skyldes, at vores produktionsomkostninger er en smule højere, når vi skal tilføje parfumestoffer til produkterne.

Rigtig mange danskere, forbinder dog rene rum med duften fra rengøringsmidler. Af denne årsag tilbyder vi selvfølgelig hovedparten af vores produkter med parfume, for dem af vores kunder som ønsker du dette. Har du dog ikke noget bestemt ønske, om at efterlade de rengjorte lokaler med en ”ren” eller parfumeret duft, anbefaler vi at du vælger vores rengøringsmidler uden parfume. At et lokale dufter rent, har nemlig intet med at gøre, om lokalet faktisk er rent.

En del af virksomhedens CSR

Corporate Social Responsibility – ofte blot forkortet CSR – handler om hvordan man kan drive sin virksomhed samfundsmæssigt ansvarligt og bæredygtigt. Siden 2008 har det været lovkrav, at større virksomheder skal beskrive deres indsatser i forhold til CSR i deres årsrapport – og dette har siden hen smittet af på også små og mellemstore virksomheder.

I forhold til CSR, er det relevant for mange virksomheder, at beskrive arbejdsmetoder for at minimere deres miljøbelastning ved rengøring. Dette dækker alt fra at minimere sit behov for vand og rengøringsmidler, men også i høj grad, at vælge rengøringsmidler med en lille påvirkning af vandmiljøet. Benytter din virksomhed miljømærkede rengøringsmidler, eksempelvis rengøringsmidler med svanen eller EU-blomsten, er det oplagt indarbejde dette i jeres CSR-strategi. 

HUMA er eksperter i miljøvenlige rengøringsmidler

Har du spørgsmål, i forhold til hvilke svanemærkede rengøringsmidler som du bør bruge til hvad, sidder vi klar til at hjælpe dig. Det er nemlig utrolig vigtigt for os, at vi ikke blot er dygtige til at sælge vores produkter, men rent faktisk også ved hvordan de bruges bedst. Det koster selvfølgelig ikke noget at søge råd og vejledning hos os, men til gengæld kan der være rigtig mange penge at spare, ved at bruge de rette redskaber og rengøringsmidler.