Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
Oprydningssalg: Spar op til 69% på sprit, dispensere, engangsklude og meget mere

Kom i gang som ny kunde

Vi tager hver dag imod nye kunder. Du kan selv vælge om du ønsker at oprette dig som kunde, eller om du vil handle som "gæst". Når du er logget ind, slipper du for at udfylde dine kontaktoplysninger hver gang du handler. Vi arbejder på at øge antallet af fordele ved at man har oprettet en konto. Se mere nedenfor. 

Jeg ønsker at oprette mig som kunde

Du kan oprette dig som kunde her. På sigt vil du som oprettet kunde kunne se dine tidligere ordre, hente fakturaer ned mv. Det er ikke en funktionalitet vores system tillader i øjeblikket, men vi arbejder på højtryk på at udvikle systemet, så dette bliver muligt.

Jeg ønsker at handle som gæst

Ønsker du at handle som gæst, skal du blot handle som du gør på en hvilken som helst webshop. Du skal blot lægge dine vare i kurven og udfylde dine kontaktoplysninger ved betaling. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg handle som privatkunde?

Vi velkommer alle handlende. Både privatkunder, virksomheder, eller offentlige institutioner. Du skal blot være opmærksom på at prisen for erhvervskunder vil stå eksklusiv moms, mens den for privatkunder står som inklusiv moms. Første gang du besøger vores side, bliver du bedt om at vælge om du handler som privatkunde eller erhvervskunde. Er du kommet til at vælge forkert, kan du altid ændre dit valg nederst på vores side. 

Kan jeg få rabat? 

Vi har på næsten alle produkter, lagt mængderabatring ind. Det gør det nemt for dig som kunde, at spare penge, uden at du først skal have prissat varer fra vores side af. Handler du rigtigt meget, er du altid velkommen til at kontakte os, for at se om du kan få en bedre pris. 

Kan jeg købe på kredit?

Desværre er det som udgangspunkt ikke muligt at købe på kredit. Hvis vi muliggjorde kreditkøb, ville vi være nødsaget til at hæve priserne for at dække eventuelle tab. Der har vi valgt, at vi hellere vil give vores kunder de bedste mulige priser. 

Kan jeg handle som EAN-kunde?

Ja, naturlig vis. Du skal blot handle som du normalt gør på en webshop. Når du når til at skulle betale, så indtaster du jeres EAN-nummer. Bemærkt at vi grundigt screener betalinger der kommer med EAN nummer, så det er vigtigt at din mail stemmer overens med det firma/institution der handler. Vi kan godt finde på at kontakte dig, hvis vi har mistanke om svindel. 

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 40 45 00 eller ved at skrive til kundeservice@huma.dk .