Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

HUMA.dk søger tekstninja til udarbejdelse af produkttekster (deltid)

Herlev den 08-02-2016 Vil du lære mere om online markedsføring, og være en del af en startup-virksomhed, hvor dit arbejde gør en reel forskel? Så er det måske dig, som vi søger som ny tekstforfatter, til vores deltidsstilling på 10-15 timer om ugen.

Om jobbet:

HUMA.dk er en nyere dansk webshop, som sælger forbrugsartikler primært til professionelle kunder. Da rengøringsmidler og papirvarer ikke just er det som folk går mest op i, bliver det din opgave, at skrive nogle produkttekster som almindelige mennesker også kan forstå. Produkttekster er uhyre vigtige for os, da gode tekster gør at kunderne ved hvad de køber – og så gør det også, at Google foretrækker vores webshop frem for konkurrenternes. Sidstnævnte har vi en del erfaring med, da vi som ejere har en baggrund som konsulenter inden for online marketing.

Vi søger derfor en person, som er god til at arbejde effektivt, uden at det går ud over kvaliteten. Vi forventer i den forbindelse, at du er god til at arbejde selvstændigt med såvel research som tekstforfatning. Vi er der dog altid når du har brug for hjælp, samt når du skal have feedback. På samme måde vil du altid kunne hente hjælp direkte fra vores leverandører, eller selv få de produkter i hånden, som du skal skrive om. Du behøver derfor ikke at være et orakel når det kommer til rengøringsudstyr, hvis blot du er lærenem og frisk på "at tage fat".

Inden for en overskuelig fremtid, vil det ligeledes blive en arbejdsopgave, at oprette de varer som der skrives tekster til, direkte i vores webshop.

Dine kvalifikationer:

  • Du er god til at formulere dig på skriftlig dansk
  • Du er hurtig på tasterne uden at det går ud over kvaliteten
  • Du har styr på retskrivning og tegnsætning (en kommafejl hist og her går an, men vi forventer at du har styr på dit nutids -r og dine orddelinger)

Mads Ellegård og Emil Blücher fra HUMA.dk

Mads og Emil på lageret


Vi tilbyder:

  • Fleksible arbejdstider med hensyntagen til dit studium
  • En fair løn, som vil afspejle din effektivitet
  • Tiltrædelse hurtigst muligt

Arbejdspladsen ligger i Herlev Kommune. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv eller ring til Emil Blücher på emil@huma.dk / +45 31184734.