Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Super TenTax 40 x 40 cm, Svanemærket Microfiberklude

Varenr. NMF-MIS-4040
Tender Super TenTax microfiberklud af højeste kvalitet. Holder til over 500 vaske, og forbliver blød i lang tid. Det rette valg, hvis kvaliteten er vigtig. Kan bruges både tør, våd eller fugtig. Læs den fulde beskrivelse
31,25 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Tender Super TenTax er en svanemærket microfiberklud i en klasse for sig selv. Kluden er miljømærket, og bliver fremstillet af Nordisk Microfiber. Hvor vores almindelige microfiberklude er af rigtig god kvalitet, er denne microfiberklud derfor af endnu bedre kvalitet, og derfor det foretrukne valg blandt vores professionelle brugere. Læg dertil, at kluden overholder svanemærkets strenge miljøkrav, hvilket gør den til et must, for blandt andet rengøringsselskaber og almindelige virksomheder, som har særligt fokus på klima og miljø. Sidst men ikke mindst, har producenten gjort brug af sin patenterede kantsyning, som sikre at kluden holder sin form, og forhindrer krympning, i de over 500 vaske som microfiberkluden er lavet til at kunne benyttes til.

Hvad kan kluden benyttes til?

Denne microfiberklud, har et hav af anvendelsesmuligheder, og er derfor at betegne som en universal microfiberklud. Brug kluden i tør, våd eller fugtig tilstand på alt fra inventar, til andre overflader som tåler overtørring. Dog anbefaler vi ikke, at du benytter microfiberklude tiltænkt universal brug, på følsomme overflader såsom glas eller computerskærme – her anbefaler vi i stedet TenTax Ultra Shine eller Ultra TenTax Gentle.

Ønsker du at benytte Tender Super TenTax i fugtig eller våd tilstand, kan du med fordel undlade at gøre brug af rengøringsvand (vand tilsat rengøringsmiddel), men i stedet bruge almindelig rent vand. Dette er som oftest tilstrækkeligt, hvorved at du undgå at efterlade sæbefilm på de aftørrede flader, til gavn for miljø og indeklima. Skulle du dog alligevel ønske at benytte vand tilsat rengøringsmiddel, anbefaler vi at du blot benytter 1/3 af den anbefalede dosering. Bemærk at det vil skade microfiberkluden, hvis du benytter kemikalier som er stærkt basiske. Uanset om du foretager rengøring med kluden i tør eller våd tilstand, anbefaler vi, at du benytter handsker. Dette skyldes at microfiberne vil trække fugt og fedt ud af dine hænder, hvis kluden benyttes tør, mens dine hænder vil være våde i længere perioder, hvis kluden benyttes våd.

Stor eller lille klud?

Tender Super TenTax fås i to forskellige størrelser, nemlig denne ”store” klud på 40 x 40 centimeter, samt en lille variant på 32 x 32 centimeter. Om du vil finde den store eller den lille klud mest ideelt, er meget individuelt, og kommer blandt andet an på, hvor mange fold som du ønsker at foretage. Ønsker du en aflang klud, kan du eksempelvis folde kluden 3 gange, således at du får en arbejdsstørrelse på 10 x 20 cm, hvilket giver dig hele 16 rengøringsflader, og en dejlig ”tyk” klud. Kan du nøjes med færre fold, og et lag mindre under aftørring, kan du med fordel vælge varianten i 32 x 32 cm.

Har du styr på farverne?

I modsætning til vores normale microfiberklude, fås denne model i hele 5 forskellige farver. Rød og blå sælges der suverænt flest af, da disse to farver typisk benyttes til henholdsvis sanitets- og inventarrengøring. Du har dog også mulighed for at købe denne klud i gul, hvid og grøn og dermed lave dit eget farvekodesystem, som kan være med til at holde en høj hygiejne. Et eksempel på en sådan opdeling kunne være:
  • Rød: Toilet og sanitet
  • Blå: Køkken
  • Grøn: Inventar
  • Gul: Desinficering og isolation (benyttes primært på hospitaler)

Korrekt vask sikrer rene (og brugbare) klude

Vil du have det optimale ud af din microfiberklud, er det vigtigt at du vasker den korrekt. Sagen er desværre den, at alt for mange ikke vasker deres microfiberklude ved den korrekte temperatur. Al snavs og støv fjernes nemlig ikke fra kluden, hvis du blot vasker kluden på enten 30 eller 40 grader. Vi anbefaler derfor at du som minimum vasker kludene ved 60 grader, men gerne mere. Tender Super TenTax tåler helt op til 95 grader under vask, dog anbefaler vi at du holder dig på 90 grader. Husk at microfibermateriale ikke må vaskes med blødgøringsmiddel (skyllemiddel), samt at vaskemidlet skal have en pH-værdi på 10,5 eller derunder, foruden at det ikke må indeholdende klorblegemiddel.

Klik her for at se hele vores udvalg af microfiberklude

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Anbefalet Nej
Vælg størrelse Ikke tilgængelig
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account