Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Super TenTax 32x32, Svanemærket Microfiberklude

Varenr. MIS‐3232

Svanemærket microfiberklud af højeste kvalitet, i størrelsen 32 x 32 cm. Fås i rød og blå.

Læs den fulde beskrivelse
Levering: 1-2 hverdage
27,50 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Tender Super TenTax er en svanemærket microfiberklud af højeste kvalitet, som måler 32x32 cm. Kluden fås i blå, rød, grøn og gul, hvilket er ideelt såfremt at du ønsker at foretage farvekodet rengøring. Eksempelvis kan rød bruges til sanitet, blå til inventar, grøn til køkken, og gul til desinfektionsopgaver. En klar fordel ved denne microfiberklud, er den lange levetid, på helt op til 500 vaske. I modsætning til billigere microfiberklude, vil Super TenTax dog forblive blød i takt med at du vasker kluden.

Super TenTax er mærket med det nordiske miljømærke svanen, som er garant for både kvalitet og at produktet er fremstillet under hensyntagen til miljøet.

Sådan bruger du Super TenTax 32x32

Denne microfiberklud er at betegne som en universal microfiberklud, da kluden er velegnet til all-around-rengøring i både tør, våd og fugtig tilstand. Skal du rengøre glas, spejle, skærme og andet følsomt udstyr, anbefaler vi dog i stedet TenTax Ultra Shine, da det ikke kan udelukkes at almindelige microfiberklude vil skade særligt følsomme overflader.

Benytter du dine microfiberklude i fugtig tilstand, kan du med fordel benytte rent postevand uden tilsat kemi. Microfiberklude virker nemlig ved hjælp kapillærkraft, hvilket gør at man ikke nødvendigvis behøver sæbe, som ved rengøring med en almindelig klud. Til aftørring af smudsige overflader, kan du dog med fordel nøjes med at bruge en smule opvaskemiddel på din microfiberklud, og således blot bruge universalrengøringsmiddel når overfladerne er ekstra smudsige. Dermed minimerer du dit sæbeforbrug, hvilket både gavner økonomien, vandmiljøet og indeklimaet.

Lille eller stor microfiberklud?

Tender Super TenTax fås i to størrelser: dette produkt med en størrelse på 32x32 cm, samt en større model på 40x40 cm. Om man er til den store eller den lille klud, er i høj grad en smagssag. Nogle af vores kunder er glade for muligheden for at foretage mange fold, hvilket den store klud på 40x40 cm giver mulighed for, mens andre foretrækker en lille og let microfiberklud som denne.

Vask af Super TenTax 32x32 cm

Microfiberprodukter skal vaskes uden skyllemiddel, i vaskemiddel uden blegemiddel, med pH-værdi under 10,5.  Super TenTax kan vaskes på op til 95 grader – vi anbefaler dog en vasketemperatur på omkring 60 grader, da dette vil mindske slidtagen på kluden. Vask ved helt lave temperaturer kan ikke anbefales, da der er risiko for at alt støv og snavs ikke fjernes fra microfiberne.

Klik her for en samlet oversigt over microfiberkludene

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 1-2 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Ja
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account