Weekendtilbud: Engel termojakke til kun 199,-

Fås fra XS til 3XL

Vinduespudserudstyr / Vinduespudsergrej

Rengøring kræver godt grej – nøjagtigt det samme gælder vinduespudsning. I denne kategori finder du derfor vinduespudserudstyr velegnet til såvel privat som professionel brug.

Skvisere, vinduesvaskere, skvisergummi og betræk til vinduesvaskere er en del af vores standardsortiment. Skulle du dog mangle andet vinduespudserudstyr som ikke fremgår nedenfor, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har nemlig adgang til store mængder af grej til vinduespudsning, som kan bestilles hjem efter ønske.

Alle produkter i “Vinduespudserudstyr”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 61 produkter

Sorter stigende
Aktive filtre
  1. Brand Unger Fjern denne
  2. Ryd alle
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 61 produkter

Sorter stigende

Vinduespudsergrej af højeste kvalitet

Hos HUMA fører vi de vigtigste varer til vinduespudsning. Mens vi lader andre om at sælge stiger og rentvandsanlæg, har vi til gengæld et pænt sortiment af forbrugsartikler til vinduespudsning. Vigtigst af alt, har vi selvfølgelig vores egen vinduespudsersæbe, som selvfølgelig er svanemærket. Men vi ved jo udmærket godt, at vinduessæbe i sig selv ikke er nok, til at udføre en god vinduespudsning. I kategorien her finder du derfor også komplette skvisere til vinduespudsning, vinduesvaskere med betræk, samt nyt skvisergummi til udskiftning på eksisterende skvisere.

For at sikre den bedste kvalitet, har vi valgt at læne os op af det belgiske mærke Moerman, samt det amerikanske mærke Unger. Begge brands er anerkendte af danske vinduespudsere, da de er garant for god og ensformig kvalitet.

Med det rette grej er det nemt at pudse vinduerne selv

 

Forskellige effektive metoder til at pudse vinduer

 

Privat eller erhverv?

Hos HUMA har du mulighed for at handle uagtet om du er vinduespudser, har et rengøringsfirma, eller blot er privatperson med hang efter godt grej. Du bestiller og betaler dit vinduespudserudstyr online, og modtager det med GLS efter få dage. Du behøver ikke at blive oprettet som kunde hos os først. Alle vores kunder har nemlig adgang til vores online mængderabatter, som sikrer gode priser hvis man køber stort ind. Glem derfor alt om ventetid på at få behandlet din anmodning om at blive kunde, samt yderligere ventetid når du rekvirerer priser på det grej som du mangler. Her på webshoppen har du adgang til det hele fra start: nemt, enkelt og gennemskueligt.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Emil og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler