Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Microfiberpads

Microfiberpads har en dybderensende effekt på en række gulvtyper, herunder stenfliser- og gulve. I kategorien her finder du et udvalg af microfiberpads af højeste kvalitet, til anvendelse på single disc maskiner samt almindelige gulvvaskemaskiner.

Søger du en microfiberrondel som du ikke kan finde i kategorien her, hjælper vi gerne med at finde en egnet variant. Kontakt os blot på tlf. 70404500 for hjælp.

7 varer
7 varer

Disse microfiberpads er fremstillet i ægte tysk kvalitet, som er din garanti for god holdbarhed og god rengørende effekt. Kärcher er en meget velkendt brand, både blandt private og erhverv og det gør dem til en af de største udbydere på markedet. 

Microfiber er specielt udviklet til rengøring og kan med fordel anvendes uden kemi. Disse pads har en fantastisk evne til at give en dybdegående rengøring, men på en skånsom måde. Man kan med fordel få rengjort selv sarte stentøjsfliser i dybden, uden at beskadige overfladen. 

Microfiberpads fås med én hårdhed, men fås med forskellig diameter, som gør at de kan anvendes til et stort udvalg af single disc maskiner, samt almindelig gulvvaskemaskiner.  

Vi har her hos HUMA altid prisgaranti på vores produkter, som sikrer dig som kunde kvalitetsprodukter til en billig pris. Ved køb på 1000 kr. Er der fri fragt.