Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Diamant pads

Herunder finder du vores udvalg af diamant pads og diamantrondeller, til vedligeholdelse, polering opskuring af gulve. Vælg eksempelvis mellem vores orginale Kärcher Diamant Pads til din gulvvaskemaskine eller single disc maskine.

Diamantpads er velegnet til rengøring og vedligeholdelse af gulve ved hjælp af mikroskopiske diamanter. Disse pads er et led i den miljørigtige revolution på rengøringsområdet. Har du spørgsmål eller fandt du ikke den pad du søgte kan vi altid kontakte på telefon + 45 70 40 45 0

4 varer
4 varer

Disse diamantpads er fremstillet i ægte tysk kvalitet, som er din garanti for god holdbarhed og god rengørende effekt. Kärcher er et meget velkendt brand, både blandt private og erhverv og gør dem til en af de største udbydere på markedet.Diamantpads er udviklet til mekanisk rengøring og vedligeholdelse af gulve, ved hjælp af mikroskopiske diamanter. De kan anvendes til de fleste almindelige gulve, som terrazzo-, sten-, beton-, vinyl- og epoxygulve. Diamantpads forvandler kedelige, matte og slidte gulve, til rene, skinnende og højglanspolerede, med et minimalt brug af kemikalier.

Hårdheder

Diamantpads kommer i forskellige hårdheder, som gør dem velegnet til forskellige formål. Disse hårdheder er indikeret med forskellige farvekoder.

  • Hvid: Dette er den groveste diamantpad. Velegnet til dybdegående rengøring, eller fjernelse af ridser. Anvendes som regel inden den gule diamantpad.
  • Gul: Denne diamantpad har en medium grovhed. Kan anvendes til grov rengøring og fjernelse af ridser. Efterlader de rengjorte overflader skinnende rene. Anvendes som regel inden den grønne diamantpad.
  • Grøn: Denne diamantpad har en fin hårdhed. Den er velegnet til polering af overflader som laminat, natursten, terrazzo gulve. Anvendes som oftest efter rengøring med den hvide eller gulve diamantpad.

Vi har her hos HUMA altid prisgaranti på vores produkter, som sikrer dig som kunde kvalitetsprodukter til en billig pris. Vores fragt starter på 25 kr. og køber du for 1000 kr. er der fri fragt.