Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage
Close Menu

Skoovertræk

Skoovertræk bruges til at trække over ens egne sko for at undgå at sprede eller kontaminere et område. Har du spørgsmål til skoovertræk eller andre produkter er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 40 45 00 eller mail: info@huma.dk hvor vi står klar til at hjælpe.

2 varer
2 varer

Brugen af skoovertræk er faktisk meget simpel: Man beholder sine egne sko på og trækker skoovertrækket ud over.  Materialet er minder umiddelbart om en plastikpose eller en badehætte.  Produktet er typsik fremstillet af  CPE plast, som står for Chlorinated Polyethylene. Det er et stærkt plastmateriale, der kan klare varme og er både olie og vand resistens.

Hvor anvendes skoovertræk?

Man anvender typisk skoovertræk her, på grund af høje krav om renhed og hygiejne, så man undgår smitte og spredning. Så bliver områderne eller en produceret vare ikke kontamineret:

  • Hospitaler
  • Institutioner
  • Laboratorier
  • Fabrikker

Man kan også anvende det i forbindelse med rengøring. Hvis man skal rundt om et areal der ikke skal vaskes hele tiden.

Varianterne

Der findes forskellige skoovertræk. De er oftest i blå plast og kommer i 35 eller 50 my, hvilket er betegnelse for selve tykkelsen på plasten. Tykkelsen har også betydning for hvor meget skoovertrækket kan holde til. Ved meget brug, anbefales høj my men ved mindre opgaver kan man anvende 35 my som er standarden det har noget at gøre med hvor meget at skoovertrækket skal kunne klare. Jo højere my desto stærkere er plasten. Skoovertrækket er 41 cm, som betyder, at de passer til de fleste sko og fødder. Der sidder en lille elastik langs kanten der gør det muligt at strække i overtrækket.