Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Skurecreme

Skurecreme er et sandt all-around rengøringsmiddel, som fjerner snavs og fedt fra en lang række overflader. Vi har varianter fra bl.a. Cif, Prime Source og Ecolab - med og uden tilsat parfume. Skurecreme egner til at fjerne alt fra fastbrændte madrester og fedt fra keramiske kogeplader og induktionsplader til genstridigt snavs på keramik, rustfrit stål, emalje og plastik.

4 varer
4 varer

Sådan bruges skurecreme

Skurecremen egner sig derfor til rengøring af bl.a. håndvaske i porcelæn, badekar og fliser. Hvis du har en overflade som er voldsomt beskidt, kan det anbefales at rengøre overfladen først med et universalrengøringsmiddel, som tager det værste skidt og snavs.

Påfør derefter din skurecreme til overfladen som beskrevet ovenfor. Skurecreme er ikke egnet til maling, højplanspolerede overflader eller plastlaminat. Ønsker du at rengøre din overflade uden at ridse dem, skal du bruge en ridsefri svamp eller en blød klud.

Sådan bruges skurecreme

Omryst flasken og påfør skurecremen ufortyndet på den overflade, du ønsker at rengøre. Påfør den med en indsæbningsbørste eller en svamp. Rengør overfladen efter behov og afslut med at skylle efter med rent vand. På den måde fjerner skurecremen snavs og fedt, og efterlader overfladen skinnende rent.
Hvis du har en overflade som er voldsomt beskidt, kan det anbefales at rengøre overfladen først med et universalrengøringsmiddel, som tager det værste skidt og snavs. Påfør derefter din skurecreme til overfladen som beskrevet ovenfor.


Skurecreme er ikke egnet til maling, højplanspolerede overflader eller plastlaminat.
Ønsker du at rengøre din overflade uden at ridse dem, skal du bruge en ridsefri svamp eller en blød klud.