Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
Oprydningssalg: Spar op til 69% på sprit, dispensere, engangsklude og meget mere

Gulvbehandlingsmaskiner

Skuremaskine - Single Disc maskine

Som Kärcher Professionel Forhandler har vi mulighed for at tilbyde et bredt spektrum af Single Disc maskiner. Alle vores gulvbehandlingsmaskiner er udviklet og produceret i Tyskland, hvilket sikrer at kvalitet og holdbarhed er i absolut topklasse.

Kontakt os på tlf. 70404500, for uforpligtende råd og vejledning til valg af den rette skuremaskine.

Skuremaskiner fra Kärcher

Som international markedsleder inden for udvikling og produktion af rengøringsmaskiner, har Kärcher naturligvis et bredt sortiment af skuremaskiner og gulvbehandlingsmaskiner, herunder single disc maskiner, high speed maskiner og maskiner til polering af gulve.

Skuremaskiner som dem du finder herover, fungerer ved at der monteres enten en børste eller en rondel, på selve maskinen. Når dette er gjort, vil skuremaskinen hvile på børsten eller pad’en, imens maskinen er i brug. Denne type gulvbehandlingsmaskine har dermed ikke hjul, som det er tilfældet for en normal gulvvaskemaskine.

Meget firkantet set, kan man sige at denne type maskiner, er designet til specielopgaver. Man vil således ikke benytte en skruremaskine til almindelig rengøring. I stedet bruges skuremaskiner til opgaver såsom grundrengøring af særlig snavsede gulvflader (hårdt gulv), opskuring af gulvtæpper samt polering af gulvoverflader.

Den vigtigste ting at se på, når du køber en skuremaskine, er hvilken hastighed som maskinen kan køre med. Hertil bruges måleenheden RPM (rounds per minut), som en indikator for hvor hurtigt maskinens kører. Et højt RPM-tal vil således betyde at børsten eller pad’en roterer hurtigt, mens et lavt RPM-tal vil betyde at maskinen kører langsomt.

Vælg den rette hastighed på din Single Disc maskine


Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken hastighed som din Single Disc maskine kan køre med. Forskellige typer rengøring og pleje, kræver nemlig vidt forskellige hastigheder. Her skal du være opmærksom på at langt de fleste Single Disc maskiner udelukkende kan køre med én enkelt hastighed. Det er dog muligt at få maskiner med flere hastighedsintervaller.
Normal opskuring/rengøring: 150-185 rpm
Alm. polering eller slibning: 300-750 rpm “high-speed”
Specielle poleringsopgaver: 1200-1800 rpm “ultra-high-speed”

Udover en forskel i maskinernes omdrejningshastighed, er det værd at undersøge hvilket børstetryk og arbejdsbredde som kræves for at løse en rengøringsopgave bedst muligt. Ligeledes er det værd at være opmærksom på maskinens højde, og derved om skuremaskinen kan komme ind alle de nødvendige steder.

Betjening af skuremaskiner

Single Disc maskinerne fra Kärcher er nemme at betjene, når blot man har prøvet det et par gange. Maskinerne er ledningsførte, og betjenes ved at man går bag maskinen. Maskinens igangsættes og styres, ved hjælp af betjeningsgrebet. Her kan doseringen ligeledes styres, såfremt at maskinen udstyres med vandtank.

Inden at du går i gang med selve gulvbehandlingen, skal du påmontere enten en børste eller en rondelholder og en dertilhørende rondel. Børsterne fås i forskellig hårdhed alt efter gulvtype og behandlingsform, på samme måde som at typen af rondel ligeledes vælges med udgangspunkt i opgaven som der skal løses. Kärchers microfiberpads er kendt for at have en særdeles effektiv effekt på både stenoverflader samt overflader af linoleum og vinyl.
Efter endt vådskuring kan der benyttes vådsuger til opsugning af det brugte rengøringsvand.

Få et uforpligtende tilbud på skuremaskine og tilbehør

Af erfaring ved vi at mange af vores kunder, kan have svært ved at overskue, hvilken løsning som vil være den idéele. Ofte ligger den optimale løsning i den rette kombination af maskine, tilbehør og kemi.
Husk at vi hos HUMA.dk gerne stiller vores specialistviden til rådighed, hvis du overvejer at købe en skuremaskine. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os på tlf. +45 70404500 for en uforpligtende samtale.
Vi glæder os til at hjælpe dig på vej.