Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Sugelæber

En intakt sugelæbe er et must, hvis din gulvvaskemaskine skal fungere optimalt.

Her i kategorien finder du et udvalg af vores originale sugelæber, til gulvvaskemaskiner fra Kärcher. Kontakt os gerne, såfremt at du ikke kan finde sugelæber til din Kärcher gulvvaskemaskine. Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage på tlf. 70404500, samt via mail og chat.

13 varer
13 varer

Sugelæber som er intakte er et must, for at gulvvaskemaskinen kan fungere optimalt. Her hos HUMA har vi sugelæber fra Kärcher, som sikrer vores kunder den bedste kvalitet på markedet. Kärcher er et velkendt brandt både blandt private og erhverv, og med deres tyske topkvalitet er de en af de største indenfor deres branche.

Sugelæber er en meget almindelig sliddel, og den kan på størstedelen af Kärchers maskiner nemt udskiftes. Sugelæber findes blandt andet med riller, lukkede, slidset og/eller olieafvisende. De forskellige sugelæber er velegnede til enten følsomme eller strukturerede gulve.

Her hos HUMA bestræber vi os på at være de bedste og yde den bedste service for vores kunder. Derfor har vi altid prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du som kunde altid kan finde kvalitets produkter til en billig pris her hos os. Vi står altid klar til at råde og vejlede.