Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Damprensere

Damprensning er en effektiv og sundhedsvenlig form for rengøring helt uden brug af kemikalier og rengøringsmidler. Tre faktorer er essentielle ved rengøring med damp: tryk, hastighed og temperatur. Med disse tre faktorer opnås den optimale rengøringsløsning, og man kommer helt i dybden med den rengjorte overflade. Med en damprenser, er det muligt at trænge ind i alle huller og sprækker og få opløst partiklerne, modsat almindelig rengøring, hvor det oftest kun er overfladen, der rengøres. Den høje temperatur fra dampen skaber dårlige vækstvilkår for bakterierne, og selv de mest hårdføre typer af snavs vil forsvinde.

1 vare
Kärcher SG 4/4 damprenser, 4 bar, 4 L SPAR32%
  • TILBUD

Kärcher SG 4/4 damprenser, 4 bar, 4 L

Før 10.345,00 kr 6.995,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

1 vare

Fordele og funktioner ved en dampstøvsuger

Med en dampstøvsuger er det muligt at foretage dybdegående rengøringer på tæpper, da dampen kommer ned i alle huller og sprækker, hvorefter dampen bliver suget hurtigt op igen. Dampen er over 100 grader varm, hvorfor den dræber alle bakterier.

Rengøringen foretages helt uden brug af rengøringsmidler og kemikalier, og rengøring med en dampstøvsuger er derved perfekt at bruge i områder, hvor der befinder sig allergikere og astmaramte. Dampen slår alle husstøvmider ihjel, og takket være et HEPA-filter stoppes pollen og dyrehår.

Dampstøvsugere kan anvendes til at gøre hele badeværelsesområdet rent. Kombinationen af de forskellige mundstykker og dampen, gør det muligt at komme ind i alle kroge og hjørner, således det bliver en nem sag at slå alle bakterier ihjel. Rengøringen af vandhane, håndvask og bruser bliver en nem sag med den varme damp.

Damprengøring kan derudover anvendes til rengøring af gardiner og polstrede møbler. Dampstøvsugeren kan ligeledes anvendes i køkkener, hvis der spildes fødevarer på gulvet, såsom æg, mælk, ketchup eller lignende. Dampfunktionen dræber alle bakterierne, og støvsugerfunktionen suger alt det spildte op. Derved efterlades området skinnende rent.

Forskel på en dampstøvsuger og en damprenser

Den helt store forskel på en dampstøvsuger og en damprenser er, at en dampstøvsuger har en sugefunktion, som en damprenser ikke har. Sugefunktionen fra dampstøvsugeren betyder, at den rengjorte område efterlades hurtigere tørt, således det rengjorte område er klar til at blive anvendt hurtigt igen. Det har sin fordel, hvis der skal rengøres i miljøer, hvor rengøringen skal gå hurtigt, eksempelvis på hoteller, når der skal nye gæster ind på hotelværelserne. Her er der behov for en hurtig rengøring, og med dampstøvsugeren, vil man opleve klare fordele. Funktionerne fra damprenseren er alle inkluderet i dampstøvsugeren, og man oplever derfor samme rengøringsresultat. Damprenseren formår at trænge helt ind i alle sprækker og huller, hvor den fjerner alle bakterier, lugte og alt snavs.

Kontakt os gerne, hvis der ønskes en yderligere vejledning omkring køb af dampstøvsugere på tlf. 70 40 45 00