Maskiner

Her i kategorien "maskiner", finder du vores store udvalg af rengøringsmaskiner fra Kärcher. Vi har valgt at fokusere på rengøringsmaskiner fra netop Kärcher, grundet den høje kvalitet som maskinerne er i. Ydermere er Kärchers kendt for at have konstant fokus på produktudvikling, hvilket gør at Kärcher er markedsførende når det kommer til nyudvikling af rengøringsmaskiner.

Har du brug for hjælp, sidder vi som altid klar til at hjælpe dig på tlf. 70404500. Vi kan også hjælpe dig, hvis du søger en maskine eller en specifik reservedel, som umiddelbart ikke fremgår af kategorien her. Sidst men ikke mindst vil vi kunne være behjælpelige med at opsætte en demo, såfremt at du har interesse i en af vores større rengøringsmaskiner såsom gulvvaskemaskiner eller fejemaskiner. Vi hjælper også gerne til, med at finde de rette kemiprodukter til dine maskiner.

Alle produkter i “Maskiner”

Loading...
Filtrering
Aktive filtre
  1. Certificeringer Anbefalet Fjern denne
  2. Ryd alle
cat
Mulige filtre
product_brand
certifications
Certificeringer
price
Pris
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter stigende
Aktive filtre
  1. Certificeringer Anbefalet Fjern denne
  2. Ryd alle
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter stigende

Rengøringsmaskiner sparer på timelønnen

Den suverænt største omkostning ved at foretage rengøring, er medarbejderomkostninger. Således udgør kemi, rekvisitter og maskiner udelukkende en beskeden del af de samlede omkostninger ved at gøre rent. Dette gør, at der meget hurtigt er god økonomi i, at bruge rengøringsmaskiner til at erstatte manuelle arbejdsgange med.
Hvor gulvvaskere og andre større rengøringsmaskiner før var forbeholdt større selskaber, forholder det sig anderledes i dag. En stor del af vores største rengøringsmaskiner, har man nemlig mulighed for at lease gennem Kärcher. Dette gør, at man meget hurtigt kan lave en udregning på, hvor meget som man vil kunne spare, ved erstatte eksempelvis manuel gulvvask med gulvvask med gulvvaskemaskine.

Kärcher - en førende producent i Europa

I Danmark oplever Kärcher for tiden stor fremgang. Det er nemlig ved at gå op for danskerne, at Kärchers produkter er utrolig høj kvalitet – og at de giver rigtig god "value for money". Ude i det store udland har Kärcher længe været helt i top, når det kommer til antal solgte rengøringsmaskiner. Virksomhedens historie går nemlig helt tilbage til 1950, hvor Alfred Kärcher tog patent på den første højtryksrenser. Dette har gjort at "en Kärcher", i dag er blevet et direkte synonym for højtryksrensere på det tyske marked. Udover højtryksrensere tilbyder Kärcher selvfølgelig et stort udvalg af andre rengøringsmaskiner, såsom gulvvaskere, fejemaskiner, tæpperensere og en lang række af andre maskiner, som er nødvendige for at foretage professionel rengøring.

Komplette rengøringsløsninger

Som Kärcher-forhandler, har vi mulighed for at tilbyde mere end blot maskiner - vi går nemlig efter at kunne sælge egentlige rengøringsløsninger, hvor vi hjælper dig som kunde, med at finde løsninger på dine rengøringsproblematikker. Mulighederne for valg er maskiner er mange, og som almindelig kunde kan det derfor være svært at vurdere, hvilken løsning som vil være den optimale. Hver enkelt type maskine, har nemlig ofte sine fordele og ulemper, alt efter om der benyttes diesel, benzin, gas eller el som drivmiddel. Vi vil derfor hellere end gerne give dig den nødvendige vejledning, som gør at du finder den helt rette maskine til opgaven. Hold dig derfor ikke tilbage med at give os et kald, så vi sammen kan finde den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler