Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Prime Source Engangshandsker Nitril Hvid 100 stk

Varenr. HU-840

Hvide engangshandsker i 100% hvid nitril, som passer på både højre og venstre hånd. Handskerne har en god pasform, er relativt elastiske, og er helt fri for latexprotein. Et særdeles populært valg til all-around brug.

Læs den fulde beskrivelse
Levering: 1-2 hverdage
49,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Disse hvide nitrilhandsker fra Prime Source, er en af de mest populære handsketyper i Danmark, grundet deres gode egenskaber og gode pris. Handskerne er fremstillet i ren hvid uden pudder, og kommer i æsker á 100 stk. Handskerne er tynde, har en god pasform og passer på begge hænder. Produktet indeholder ikke latex-protein, som er kendt for at være allergifremkaldende hos visse brugere. Disse nitrilhandsker er derfor langt mere allergivenlige, end det er tilfældet ved engangshandsker af latex.

Fordelene ved Prime Source Nitril hvid kan opsummeres til følgende:

  • Velegnet til ”all-around” brug, herunder kortere rengøringsopgaver
  • Beskytter mod vand, snavs og kemikalier
  • Indeholder ikke latex
  • God pasform og gennemfølingsevne

Latex eller nitril?

Hvor engangshandsker af latex før var de mest populære, er engangshandsker af nitril kommet godt efter det den dag i dag. Dette skyldes såvel, at nitrilhandsker har en lang række fordele i forhold til latexhandsker, men også prisudviklingen i løbet af de sidste par år. Hvor nitrilhandsker var væsentligt dyrere end latexhandsker for blot et par år siden, har priserne næsten udlignet sig på de to produkter. Kort fortalt skyldes det en kombination af nitrilhandskernes stigende popularitet, samtidig med at priserne på naturgummi (som bruges til fremstilling af latexhandsker) er steget. Prime Source nitrilhandsker, og andre engangshandsker af nitrilmateriale, har først og fremmest den fordel, at de ikke indeholder latex. Dette er en klar fordel, da daglige brugere af latexhandsker har en øget risiko for at udvikle kontaktallergi over for latexprotein – hvis de da ikke har latexallergi i forvejen. Dette problem kan modvirkes ved valget af nitrilhandsker. En anden væsentlig fordel ved nitrilhandsker er, at de generelt er mere kemikalieresistente end handsker af latex eller vinyl, hvilket er en klar fordel, hvis engangshandskerne bruges til rengøringsopgaver. Det er dog vigtigt at pointere, at flergangshandsker at foretrække til længere rengøringsopgaver, samt rengøringsopgaver med stærke syrer og baser. Du kan dog sagtens bruge engangshandsker til at beskytte hænderne mod vand, snavs, normale brugsopløsninger af rengøringsmiddel samt ved microfiberrengøring.

Sådan bruger du dine engangshandsker korrekt

Sørg først og fremmest, for at vælge den korrekte størrelse handske, der hverken strammer eller sidder for løst. Prime Source Nitril hvid fås i både S, M, L og XL, hvilket betyder at handskerne kan benyttes af alle voksne, da der findes en passende handske, til alle størrelser af hænder. Du kan se størrelserne på handskerne herunder:

Small Medium Large Xtra-Large
Bredde 85 mm 95 mm 106 mm 110 mm

Én ting er dog størrelsen, en anden er den generelle anvendelse af engangshandskerne. Her er det meget vigtigt at hænderne er rene og tørre, inden at handsken tages på. Herudover anbefaler vi altid, at ringe og armbåndsur tages af. Dette skyldes både hygiejniske årsager, men ligeledes at handskens brudstyrke svækkes, hvis der bæres smykker under handskerne. Start derfor med at fjerne ringe og ur fra hænderne, og foretag derefter grundig håndvask og aftørring. Handskerne bør ikke benyttes i længere tid end højest nødvendigt. Ved længerevarende opgaver anbefaler vi således at du senest skifter handsker efter 30 minutter, foruden at du bør overveje, at benytte bomuldshandsker indenunder handskerne – husk dog at dette som regel betyder, at du skal vælge en engangshandske som er større end normalt. Har du mistanke om brud eller defekt på en handske, skal den skiftes hurtigst muligt. Vi anbefaler også at du skifter dine handsker, hvis de har fået stænk af koncentreret kemi på sig. Efter endt brug, skal hænderne vaskes og/eller desinficeres efter at handskerne er taget af. Når hænderne er rente igen, kan du desuden overveje at benytte en plejende creme, som genopretter hudens fugtbalance - dette er selvfølgelig primært værd at overveje, blandt daglige brugere af engangshandsker. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at pointere, engangshandskerne ikke må genbruges.

En god all-around handske

Ønsker du en billig nitrilhandske til universalbrug, er de hvide engangshandsker fra Prime Source et rigtigt godt valg. Handskerne leveres i dispenserkasser á 100 stk, som enten kan medbringes i rengøringsvognen, hænges op i et handskestativ, eller blot stilles på et bord. I overensstemmelse med EU direktiv 89/686/EC, CE 0493 Kat. I, BfR XXI, EN1186, EN13130, CEN/TS 14234, EN1104, EN455, EN374-1/2 KJA, EN388-1100 og EN420. Leverandøren er ISO 9001 og ISO 13485 certificeret. ISEGA certifikat 5526/7-8 og 33255 U 12.

FÅ FLERE INFORMATIONER OM NITRILHANDSKER HER

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 1-2 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account