Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Prime Source Engangshandsker Nitril Blå 100 stk.

Varenr. HU-838

Blå engangshandsker i nitril uden puder. Leveres i kasser á 100 blå nitrilhandsker, som passer til både højre og venstre hånd. Handskerne er uden latexprotein, og dermed langt mere allergivenlige end latexhandsker.

Læs den fulde beskrivelse
49,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Produktfordele:

  • Allergivenligt materiale (indeholder ikke latexprotein)
  • God rivstyrke og holdbarhed
  • God beskyttelse mod kemikalier sammenlignet med andre typer engangshandsker
  • God pasform og gennemfølingsevne

Mange tænker automatisk på blå engangshandsker, når de tænker på nitrilhandsker. Prime Source Nitril Blå er navnet på denne populære handsketype, som fås i størrelserne small, medium, large og xtra large. Handskerne leveres i kartonner á 100 undersøgelseshandsker, som passer til både højre og venstre hånd.

Den helt store fordel ved at gøre brug af nitrilhandsker frem for engangshandsker i latex, er at nitrilhandsker kun i meget lille grad kan føre til allergi. Ydermere yder nitrilhandsker en bedre beskyttelse mod kemikalier, hvilket gør at handskerne er mere velegnede til eksempelvis rengøringsopgaver.

Prime Source Nitril Blå har en god pasform, dog uden at være lige så smidige som latexhandsker. Nitrilhandsker har dog en særdeles god rivstyrke, hvorved at Prime Source Nitril Blå ikke så let går i stykker.

Som alle vores andre handsker på HUMA.dk, er disse engangshandsker fødevaregodkendte, hvilket betyder at du kan bruge engangshandskerne i forbindelse med madlavning og fødevareproduktion. Generelt kan man sige, at Prime Source Nitril Blå er en god all-around handske, som kan bruges til langt de fleste typer af opgaver. Af denne grund anbefaler vi også disse nitrilhandsker, samt vores hvide nitrilhandsker (ligeledes fra Prime Source), til hovedparten af vores kunder.

Disse nitrilhandsker kan både bruges til tørt arbejde, fugtigt arbejde, samt ved vådt arbejde.

 

Undgå at bruge dine engangshandsker forkert

Start med at vælge den rigtige størrelse engangshandsker. Dine handsker må ikke stramme om hånden, så vælg eventuelt flere forskellige størrelser handsker, hvis handskerne skal bruges af forskellige personer med forskellige størrelser hænder. Generelt er der det at sige, at det bedste håndgreb opnås, hvis handsken kun er en lille smule større end hænderne. Ved at vælge en lidt større engangshandske, vil det dog være hurtigere at tage handsken af og på. Dette kan være en fordel for folk der skifter handsker mange gange i løbet af en dag, eksempelvis inden for restaurationsbranchen.

Inden at du anvender engangshandskerne, er det dog vigtigt at dine hænder er rene og tørre. Fjern også altid ur og eventuelle smykker, før du tager handskerne på – i modsat fald vil der forkomme øget bakterievækst under engangshandskerne, foruden at handskernes riv- og slidstyrke reduceres mærkbart.

Konstaterer du brud eller huller i dine engangshandsker, er det vigtigt at du kasserer dem, og tager et nyt par i stedet. Det samme gælder hvis du får koncentreret kemi på handskerne, da engangshandsker ikke er velegnet til stærk kemi.

Husk at skifte engangshandskerne løbende, hvis du arbejder med handsker i længere tid af gangen. Vi anbefaler i den forbindelse, at du skifter handsker hvert halve time. Når du er færdig med at bruge engangshandskerne, skal du enten vaske dine hænder, eller bruge hånddesinfektionsmiddel.

Blå nitrilhandsker fra Prime Source - et fornuftigt valg

Disse Prime Source enganghandsker i blå nitril, er blandt de engangshandsker, som vi oftest anbefaler. Nitrilhandskerne sikrer nemlig en god pasform, samtidig med at de er allergivenlige, og har en god beskyttelse mod kemikalier, sammenlignet med engangshandsker af latex og vinyl. Handskerne leveres i papdispenser, som kan hænges op i et handskestativ, stilles på bordet, eller tages med i eksempelvis en rengøringsvogn.

I overensstemmelse med EU direktiv 89/686/EC, CE 0493 Kat. III, CE cert. 06013277, BfR XXI, EN1186, EN13130, CEN/TS 14234, EN1104, EN455, EN374-1/2/3 KJA, EN388-1100 og EN420. ISEGA certifikat 5526/7-8 og 37579 U 14.

Få flere informationer om nitrilhandsker her

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid Ikke tilgængelig
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account