Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
HUMA.dk holder åbent hele sommeren!
Faldende priser på engangshandsker: Se udvalget her

Håndsprit til Purell dispenser

Hos HUMA.dk har vi solgt Purell's populære desinfektionsløsninger siden 2015. Herunder finder du vores udvalg af ampuller/refiler til at sætte i håndspritdispensere fra Purell. Ampullerne er med hhv. gel i god tryk konsistens, samt en effektiv spritskum.

6 varer
6 varer

Håndsprit til Purell dispenser sikrer dig høj hygiejne

Her finder du et udvalg af ampuller med håndsprit i 700 ml eller 1200 ml til Purells dispensere. Håndsprit er et essentielt middel til at dræbe bakterier og vira. Håndsprit sikrer en høj hygiejne og beskyttelse, hvad enten det er i private hjem, på hospitaler, skoler eller arbejdspladser.

Håndspritten fra Purell fås i to udgaver: Gel eller skum. Det er en smagssag, om du foretrækker at anvende håndsprit som gel eller skum. Fællesnævneren for Purells håndsprit er at produktet er i høj kvalitet, og det absorberes effektivt i huden uden at fedte. Der er heller ingen generende eller kvalm parfumelugt i håndspritten. Håndspritten indeholder plejende midler, som beskytter huden, f.eks. i forbindelse med hyppig håndvask.

Med skum

En ampul med skum fylder mere, når du får mængden i hånden. Det forebygger derfor overforbrug af spritten. Det er samtidig nemt og hurtigt at gnide skummet ind i hænderne og beskytte sig imod smitte og vira.

Med gel

En ampul med gel fylder mindre ved dosering og kan derfor virke behageligere at smøre på, fordi gelen forsvinder hurtigere. Da mængden syner mindre i forhold til skum, kan der dog være risiko for overdosering. Derfor er det en god idé at oplyse om, at én dosis er rigelig til sikker desinficering.

Hvor meget håndsprit har du brug for?

Ampullerne fås i en mindre ampul med 700 ml og en større ampul med 1200 ml. Vores Purell berøringsfri LTX dispensere er i den forbindelse et populært valg blandt kunderne, da håndspritten kan doseres uden berøring af dispenseren. Dispenseren har en udsædvanlig lang driftstid på batterier.

Hvis du har en Purell dispenser lavet til 1200 ml ampuller, kan du også anvende 700 ml ampuller til genopfyldning. Bemærk, at du desværre ikke kan bruge en 1200 ml ampul til en dispenser med en kapacitet på 700 ml, det er der ikke plads til. Til gengæld kan du frit skifte mellem ampuller med gel og skum i Purells dispensere - begge slags håndsprit passer til dispenseren.

Hvor kan håndsprit med fordel bruges?

Det korte svar er: Overalt. Håndsprit er et vigtigt middel til forebyggelse af smittespredning og sikring af en høj hygiejne. Midlet anvendes f.eks. på hospitaler og i plejehjem. Skoler og uddannelsesinstitutioner kan også have stor gavn af håndsprittens effektive bakteriedræbende egenskaber. Hvis du ejer en virksomhed med flere medarbejdere, er håndsprit et godt redskab til at forebygge smittespredning, virusinfektioner og andre sygdomme hos medarbejderne.

Håndsprit kan også bruges i hjemmet, f.eks. på toilettet eller i køkkenet, for at forebygge f.eks. forkølelser og smitte i hele familien.