Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher BDS 33/180C, Single Disc

Varenr. KS-12912200

Lille og effektiv Single Disc maskine, til rengøring af små områder, gulvtæpper med videre. Kärcher BDS 33/180C er et fornuftigt valg, for dig som ønsker en fleksibel maskine, som nemt kan transporteres fra opgave til opgave

Læs den fulde beskrivelse
 • TILBUD
SPAR32%
Før 8.845,00 kr 5.995,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Kärcher BDS 33/180C er en Single Disc maskine, som er særdeles velegnet til anvendelse ifm. små til mellemstore rengøringopgaver. Maskinen en let og flexiblel, og kan nemt medbringes i bilen grundet den kompakte størrelse og den lave vægt. Kärcher BDS 33/180C kan slås sammen under brug, og har store og robuste hjul, som gør transporten nem. Eksempelvis kan du let trille maskinen op af trapper, såfremt dette måtte være nødvendigt.

Denne maskine har en lang række fordele:

 • Tysk kvalitet (udviklet og produceret i Tyskland)
 • Lav vægt og kompakt design
 • Let betjening
 • Lydssvag (63 dB)
 • Lav frihøjde (muliggør rengøring under borde, radiatorer mv.)
 • Central vægtfordeling som sikrer et godt børstetryk
 • Stort udvalg af tilbehør (vandtank, ekstra vægt, rondeller og børster)
 • Inkl. 15 meter forlængerledning

Tysk kvalitet når det er bedst

Huma.dk har som Kärcher Professionel Forhandler fornøjelsen af at kunne præsentere denne højkvalitets gulvbehandlingsmaskine fra tyske Kärcher. Kärcher BDS 33/180C er som vores resterende Single Disc maskiner både designet og fremstillet i Tyskland, under strenge kvalitetskrav. Dette er din garanti for et stabilt produkt, med lang levetid.

Maskinen er designet til at skulle blive brugt af selv uerfarne brugere. Maskinens brede håndtag letter betjeningen, og sikrer en god ergonomi under brug. Med en arbejdsbredde på 330 mm, er Kärcher BDS 33/180C det idéelle valg til såvel små som mellemstore specielopgaver. Brug eksempelvis denne skrubbemaskine til opskurring af tæpper, linoleum, stengulve, samt almindelige hårde gulve (tilbehør hertil sælges seperart).

Kärcher BDS 33/180C har en rotationshatighed på 180 rpm, og er derfor at betegne som en almindelig Single Disc maskine.

Nemt transport sikrer et simpelt arbejdsflow

Kärcher BDS 33/180C er opbygget på to aluminiumsstænger, som kan foldes ned når maskinen transporteres. Dette betyder at maskinen er ganske kompakt under transport, hvilket er en klar fordel, når maskinen skal transporteres fra sted til sted. Udover at lette transporten, gør dette selvfølgelig også, at maskinen kun optager ganske lidt plads når den opbevares.

Denne Single Disc maskine er desuden udstyret med store transporthjul, som gør at maskinen let kan transporteres det sidste stykke vej fra bil til anvendelsesområdet. Hjulene muliggør desuden at maskinen kan trækkes op eller ned af en lang række typer af trapper (se video for eksempel på dette).

Sidst men ikke mindst gør maskinens lave vægt, at såvel transport som daglig betjening gøres lettere. Såfremt at der er behov for et større børstetryk, er det dog muligt at montere den passende vægtskive.

Smarte detaljer og stort udvalg af tilbehør

En ting som er værd at fremhæve ved Kärcher BDS 33/180C, er maskinens lave lydniveau på blot 63 (dB(A)). Dette gør blandt andet, at denne skuremaskine er velegnet til brug på hoteller, sygehuse og andre steder hvor man ikke ønsker at larme unødigt.

BDS 33/180C er udstyret med en smart opbevaringskrog, som gør det muligt at hænge tilbehøret på (børste, ekstrabørste og lignende tilbehør). Selvsamme krog letter ligeledes transporten af maskinen, da alt tilbehør er samlet ét sted.

Maskinens roterende flade kan ydermere vippes op, således at børsten ikke nødvendigvis skal afmonteres efter brug. Dette løser et klassisk problem, da man på normale Single Disc maskiner, er nødsaget til at afmontere børsten, da maskinens vægt vil ødelægge børsten, såfremt at maskinen hviler permanent på denne.

Denne maskine leveres med 15 meter forlængerledning, som er nem at udskifte – enten hvis denne går i stykker, eller såfremt at man finder det mere praktisk at benytte et kabel i en anden længde.

Kärcher BDS 33/180C har et bredt udvalg af tilbehør, der kan tilkøbes:

 • Vandtank på 8L
 • Disk-børste af naturhår, samt polypropylen-bøster i medium (rød) og hård (sort)
 • Ekstra forlængerledning (1 stk. medfølger)
 • Holder til pads
 • Alm. pads i følgende hårdheder: meget blød (hvid), blød (beige), medium (rød), medium hårdt (grøn), hård (sort) samt microfiberpads til specielrengøring af blandt andet linoleum og stengulve
 • Shampoobørste (til tæpperens)
 • Påfyldningsslange

Af relaterede maskiner kan desuden anbefales våd/tør-støvsugere, som bruges i forbindelse med tæpperens ved hjælp af Single Disc maskine.

Specifikationer

Arbejdsbredde (mm) 330
Arbejdshøjde (mm) 90
Arbejdsbredde, børste (mm) 330
Motorydelse (W) 700
Børstetryk (g/cm²) 47
Børstens rotationshastighed (rpm) 180
Lydniveau (dB(A)) 63
Frekvens (Hz) 50
Spænding (V) 220 - 240
Vægt (kg) 31
Mål (L x B x H) (mm) 500 x 356 x 1180

Er BDS 33/180C den rette maskine for mig?

Vi ved af erfaring, at det kan være svært at navigere rundt i de mange forskellige specifikationer, som de enkelte modeller har.

Som en service for vores nuværende og potentielle kunder, tilbyder vi derfor altid gratis og uforpligtende vejledning i valg af den rette rengøringsmaskine.

Ring blot +45 70404500 såfremt at du har spørgsmål til Kärcher BDS 33/180C, valg af tilbehør og kemi, eller blot har generelle spørgsmål til Single Disc maskiner.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Anbefalet Nej
Vælg størrelse Ikke tilgængelig
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account