Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher BD 50/40 RS Bp Pack, Gulvvaskemaskine, Step-On

Varenr. KS-15331710

Med denne Kärcher Gulvvaskemaskine kombineres Walk-behind og Ride-on, således det mixes i en Step-on, hvor brugeren kan stå op på maskinen.

Leasingpris over 36 måneder: 1734 kr. ekskl. moms.

Kontakt os her for mere information.

Læs den fulde beskrivelse
  • TILBUD
SPAR18%
Levering: 2-4 hverdage
Før 72.945,00 kr 59.995,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

BD 50/40 RS er den perfekte maskine til supermarkeder, offentlige bygninger, sundhedsvæsen og professionelle rengøringsselskaber.

Kärcher BD 50/40 RS Bp Pack er en effektiv gulvvaskemaskine, som er yderst komfortabel for brugeren at arbejde med. Med Step-On funktionen, kan brugeren stå på maskinen, således, at brugeren hverken skal bruge kræfter på at skubbe gulvvaskeren eller gå bagved. Dette er også med til at sikre et endnu bedre resultat, da man kan være helt sikker på, at der ikke er skoaftryk efterladt på den rengjorte overflade.

Kärcher BD 50/40 RS Bp Pack Gulvvaskemaskine er særdeles manøvredygtig og nem at styre. Den kan vende på et meget lille område, således det er muligt at rengøre mindre områder, hvor der kan være trængt plads. Gulvvaskemaskinens drejelige gummiskraber roterer hele vejen rundt om børsten og opsamler vand, selv når maskinen vender på meget lidt plads.

Takket være den regulerbare ØKO-mode (Eco!effiency) kan energi- og ressourcebesparende vedligeholdelse kombineres med et fremragende rengøringsresultat. I ØKO-mode kan batteriets interval mellem hver opladning forlænges med op til tre gange, grundet den energibesparende tilstand. Dette reducerer yderligere støjniveauet med 40%, således gulvvaskemaskinen opererer meget støjsvagt.

Bagbeklædningen er nem at tage af, så der er let adgang til batterirum og oplader.

Funktioner og fordele

  • Brugervenlig: Nem at bruge + eco!efficiency tilstanden som sparer tid, energi, vand og rengøringsmiddel.
  • Automatisk påfyldningsindstilling: Maskinen kobles til vandforsyningen. Der lukkes automatisk for vandet, når maskinen er fyldt helt op. Det sparer tid, da operatøren kan gøre andre job i mellemtiden.
  • DS3 doseringssystem: Til forebyggelse af overdosering. Ekstraudstyr.

For yderligere vejledning omkring Kärcher BD 50/40 RS Bp Pack, kontakt gerne vores kundeservice. Der vil i øvrigt også være mulighed for demonstration af maskinen ved interesse. Leasingpris: 1.732 kr. pr. måned.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account