Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher BD 43/25 C BP Classic, gulvvaskemaskine

Varenr. KS-15154000

Kärcher BD 43/25 C BP Classic er en gulvvaskemaskine til anvendelse på alle vaskbare gulve. Med denne maskine er muligt at vaske op til 1720 m2/t, hvilket bevidner, at den er effektiv i forbindelse med professionel rengøring.

Leasingpris over 36 måneder: 607 kr. ekskl. moms.

Kontakt os her for mere information.

Læs den fulde beskrivelse
  • TILBUD
SPAR37%
Levering: 2-4 hverdage
Før 33.295,00 kr 20.995,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Kärcher BD 43/25 C BP Classic er en robust og effektiv rengøringsmaskine. Kärcher er et synonym for tysk kvalitet, og denne gulvvaskemaskine er bygget til at skulle klare hverdagen.

Maskinen har en arbejdsbredde på 43 cm og to vandtanke, hhv. en tank til rent vand og en skiftevandstank. Gulvvaskemaskinen er batteridrevet, hvilket øger arbejdskomforten, da man ikke skal tage stilling til nogen ledning. Børstetypen er disc.

Styringen og brugervenligheden er vægtet højt på denne maskine. Ethvert rengøringspersonale skal kunne betjene maskinen, og derfor er hver detalje forenklet på denne maskine. Knapper, funktioner, drejelåg o.l. er alle markeret med et symbol, som guider brugeren til hvad denne skal bruges til.

Denne gulvvaskemaskine anvendes til større arealer, såsom lagerhaller, skoler og sportshaller. Det kan være en omfattende opgave at tage stilling til, hvilken maskine, som kan være den rigtige til dit gulv og dine behov.

For en mere dybdegående vejledning, er du velkommen til at kontakte os på vores kundeservice via telefon. Desuden har vi også mulighed for at tilbyde demo af maskinerne. Ring til os på 70 40 45 00. VI ser frem til at hjælpe dig.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account