Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher - B 150 R, Gulvvaskemaskine, Ride-On

Varenr. KS-12460202

Kombiner vask og fejning i samme arbejdsgang med Kärcher B 150 R Gulvvaskemaskine Ride-On. Særdeles effektiv og brugervenlig.

OBS: Kontakt os for pris

Læs den fulde beskrivelse
Levering: 2-4 hverdage
0,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Kärcher har i denne Ride-On gulvvaskemaskine integreret deres unikke og effektive funktioner i én og samme maskine. Med Ride-On er de populære features som eco-efficiency, auto-fill, tankrensningssystem, all wheel drive og indbygget sæbedosering blot nogle af de muligheder som findes når du skal konfigurere din B 150 R gulvvaskemaskine. Læg dertil for-fejning med dobbelt sidekost og en arbejdshastighed på op til 10 km/t og så har du markedets mest produktive gulvvaskemaskine - Kärcher B 150 R.

Gulvvaskemaskinen er konfigurerbar og maskinen kan tilpasses efter de specifikke rengøringsbehov. Det integrerede KIK system sikrer en større sikkerhed mod fejlagtig drift, hvilket besparer dig for vedligeholdelsesomkostninger. KIK systemet sikrer endvidere, at brugeren nemt kan tilpasse sine individuelle rengøringsopgaver, uden det kræver nogen tidskrævende instruktioner, da klare symboler og markering på maskinen, gør den nem for brugeren at aflæse.

Auto-Fill systemet anvendes ved påfyldning af rent vand. Brugeren skal blot tilslutte rentvandsslangen, og når rentvandsbeholderen er fyldt op, stoppes påfyldningen automatisk.

Eco!Effiency er ligeledes et vigtigt element i Kärcher B 150 R. Ved aktivering af denne funktion forlænges arbejdsintervaller, da energiforbruget sænkes. Desuden bliver maskinen yderligere støjsvag, og den bliver derfor idéel til støjfølsomme områder, såsom hospitaler og hoteller.

Kärcher B 150 R er en gulvvaskemaskine i øverste klasse. Det er kvalitet for pengene og brugeren får en maskine, som kan anvendes i mange år frem! Ønskes en yderligere vejledning eller en demonstration af maskinen, kontakt os gerne: tlf 70 40 45 00

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account