Køb Boson hjemmetest til kun 18,- inkl. moms // Køb Håndsprit til 5 kr. inkl. moms

Velduftende universalrengøringsmiddel, som opløser fedt og snavs. Miljømærket således at helbred og vandmiljø skånes mest muligt. Anvendes til rengøring af overflader som tåler vand.

Restparti: HUMA Universal, universalrengøringsmiddel, m. parfume, 1 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
HU-204
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 15:58 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 11 stk.25,00 kr.0% pr. stk.
  • 12 - 35 stk.23,75 kr.5% pr. stk.
  • 36 - 119 stk.22,50 kr.10% pr. stk.
  • > 119 stk.21,25 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
25,00 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

HUMA Universal er et svanemærket universalrengøringsmiddel, som kan benyttes til mange forskellige rengøringsopgaver. Produktet opløser fedt og snavs, og kan med fordel bruges til de rengøringsopgaver, hvor eksempelvis HUMA Håndopvask ikke er effektiv nok. Denne variant af HUMA Universal leveres med en frisk men dog diskret duft, således at de rengjorte overflader fremstår velduftende efter endt rengøring.

At HUMA Universal er svanemærket, betyder at produktet overholder svanemærkets strenge miljøkrav. Således belaster indholdsstofferne vandmiljøet mindre end almindelige rengøringsmidler, foruden at produktet er mere skånsomt i brug, for de personer som arbejder med produktet. HUMA Universal er dog fuldt ud lige så effektivt som konventionelt universalrengøringsmiddel, da dette er et krav fra Eco Label Danmarks side, for overhovedet at kunne opnå certificering.

Bemærk at HUMA Universal også fås i en parfumefri variant, som kan anbefales, hvis det ikke er et krav for din side af, at produktet efterlader en ekstra behagelig duft ved brug. Dette er særligt velegnet hvis du ønsker at forebygge parfumeallergi, hos såvel brugeren af produktet som hos de personer som skal opholde sig i de rengjorte lokaler. Produktet her indeholder 1000 ml (1 liter), men fås ligeledes i en 5 liters beholder. Dette kan være en fordel for dig som hyppigt gør brug af HUMA Universal, som tilmed har et rengøringsrum, hvor produktet kan stå fast fremme med en doseringspumpe. Herved har du mulighed for at sikre nem dosering, således at du ikke bruger mere HUMA Universal end højest nødvendigt.

Du anmelder:Restparti: HUMA Universal, universalrengøringsmiddel, m. parfume, 1 L
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.