Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Pakke: Purell Håndspritdispenser inkl. stander og refill

Varenr. HU-901

Berøringsfri dispenser fra i hvid plast, model Purell LTX. Denne pakke kommer inkl. desinfektionsgel eller spritskum, samt gulvstander i stål og drypbakke.

Læs den fulde beskrivelse
Levering: 1-2 hverdage
976,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Den funktionelle pakke, består af en automatisk dispenser med en bakteriedræbende hånddesinfektions gél eller skum fra Purell. Det er en sensorbaseret, nem løsning til en hurtig hånddesinfektion. Findes i fire forskellige variationer:

  • 1200 ml dispenser m/gel
  • 1200 ml dispenser m/skum

Den lille dispenser på 700 ml giver ca. 583 doseringer men den store på 1200 ml giver ca. 1000 doseringer pr. refill.

Dispenseren fungerer både med gel og skum, hvorved at du altid kan skifte refill-type, såfremt dette ønskes.

Nedsæt sygefraværet med god hygiejne

Hele sættet, som består af en dispenser, en hånddesinficerende gel eller skum, samt gulvstander i stål med drypbakke, kan med fordel bruges i udsatte områder hvor almindelig håndvask ikke er tilgængeligt. Det er bl.a. ved kantiner, buffer, skoler m.m. Her bliver hænderne hurtigt afsprittet og derved kan man undgå potentielle sygdomsudbrud.

Ligeledes vil sygefraværet kunne mindskes, da bakterier ikke vil kunne blive spredt på samme måde når man gør brug af håndsprit. Undersøgelser viser at op til hver femte person, vasker ikke hænder efter toiletbesøg, og på den måde bliver bakterierne nemt overført til den næste. Det kan resulterer i maveinfektioner og andre ubehagelig sygdomme, som hurtigt kan smitte en større forsamling. Hånddesinfektionen virker på det måde at, ethanolen i håndspritten får bakteriecellerne til at denaturere og proteinerne vil derefter koagulere. Derved bliver de fleste bakterier dræbt.

Tekniske oplysninger

Hånddesinfikationsgélen er både plejende og skånsom for hænderne, men også bakteriedræbende i henhold til EN 1500 (håndvask), EN 12791 (kirurgisk rub), EN 1040, EN1276 og EN 13727, virucidal i henhold til EN 14476, svampedræbende og yeasticidal i henhold til EN 1275 og tuberculocid og mycobakteriedræbende i henhold til EN 14348. Dette betyder at hånddesinfekations gelen fra Purell, endvidere er velegnet til brug i sundhedssektoren.

Alle dispensere fra Purell leveres med livsgaranti på selve dispenser og op til 60.000 dispenseringer på batteri.

Størrelsen er en dispenser på 700 ml i målene: 14,6 x 21,6 x 10,2 cm. Størrelsen på 1200 ml er:14,6 x 26,7 x 10,2 cm

Selve gulvstanderen er 144 cm og den firkantet base er 40 cm x 40 cm. Et lille inspektionsvindue gør det muligt at se hvor meget hånddesinfektion der er tilbage og derved kan man skifte refill og undgå at løbe tør.

Der skiftes nemt refill og dispenseren kommer med et nøglesæt som både kan blive siddende men også tages ud, så det kun er personale der kan komme ind i dispenseren, kan aflåses eller holdes åben. Passer både til skum og gel refill fra Purell på 700 ml.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 1-2 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Ikke tilgængelig
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account