Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Pærer/Elpærer

I kategorien her finder du vores udvalg af el-pærer. Uanset om du er ude efter mere belysning til restauranten eller hjemmet, har vi pæren til dig. Vores udvalg inkluder bl.a. pærer i energiklasse A og forskellige lysstyrker. Skulle du være i tvivl, hjælper vi dig gerne med at finde det bedste produkt til dig på tlf. +45 70 40 45 00.

Denne kategori har ingen tilknyttede produkter. Du kan evt. prøve at fremsøge specifikke produkter, ved at benytte vores søgefunktion.

Ring på tlf. +45 70404500, hvis ikke du kan finde det produkt som du leder efter. Vi har adgang til langt flere produkter hos vores leverandører, end dem du finder her i webshoppen.

Uanset om du køber til brug i hjem eller virksomhed, finder du din næste elpære i vores sortiment. Vi tilbyder bl.a. en række LED pærer med et varmt hvidt lys - perfekt til restauranten såvel som stuen. Nedenfor har vi beskrevet et par essentielle ting, du bør overveje, før valget falder på din næste elpære.

LED pærer

Der findes et bredt udvalg af forskellige pærer på markedet. Eksempler er glødepærer, halogenpærer, A-pærer og LED pærer. Sidstnævnte LED pærer er en populær variation blandt købere. Det er der en god grund til. LED pærer har - sammenlignet med andre typer pærer - en særlig lang levetid. Faktisk kan levetiden ved en LED pære gå helt op til 50.000 timer. Derudover, er en anden klar fordel ved denne type pære er det lave energiforbrug. Et godt eksempel på en af vores LED pærer finder du her.

Energimærke A eller B?

En ting man skal være særligt opmærksom på ift. elpærer er energimærket. Der findes et bredt udvalg af energimærke, som strækker sig fra energiklasse A+++ til G. Her er førstnævnte klasse den absolut mest energieffektive, mens G er den dårligste. Vi tilbyder her på siden elpærer med energimærke A. Her er du sikret en energieffektiv pære med et begrænset energiforbrug. Det lave energiforbrug betyder ikke blot en mindre elregning, men også mindre belastning af miljøet. Køber du en el-pære med energimærke A, får du altså både en miljøvenlig- og økonomisk løsning.

Lumens (lysstyrke)

En ting man skal overveje, når man er på udkig efter elpære, er lumens. Lumens forkortes ofte ved betegnelsen LM og beskriver pærens lysstyrke. Niveauet af lumens har samme effekt på LED pærer, som watt har på glødepærer. Alt efter om du er ude efter stærk belysning eller svagere og mere afslappet belysning, bør du derfor vælge en pære med høj eller lav lumens. Vi tilbyder elpærer med forskellig lumens. Udvalgets lysstyrker strækker sig fra 350-810 lumens, hvilket betyder du nemt kan finde pæren, der passer til dit miljø.

Watt

Watt er betegnelsen for pærens effekt. Når du er på udkig efter pærer, bør du være opmærksom på pærens Watt. Alt efter, hvor pæren skal bruges, veksler det med den tilladte watt. Ofte fremgår dette på lampen, hvori pæren skal benyttes.

Farvetemperatur

Vær også opmærksom på pærens “kelvin”, før du køber. Niveauet af kelvin angiver pærens farvetemperatur. Det anbefales at vælge en pære med kelvin på mellem 2700-3300. Her får du nemlig en pære med varmt lys, som tilmed stemmer overens med glødepærens lys farve.